Kaptan Swing - Amos Ve Arkadaşları
Rocky Joe - İkizler
Kaptan Swing'in Aylık seride yayınlanan macerası ve Rock Joe'nin "ikizler" macerasında keyifli okumalar dilerim.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kaptan Swing - Amos Ve Arkadaşları
Rocky Joe - İkizler
Kaptan Swing'in Aylık seride yayınlanan macerası ve Rock Joe'nin "ikizler" macerasında keyifli okumalar dilerim.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kitabı yayınlayanlar paylaşımını gormesinler,vallahi seni kıskanırlar..Şahane bir paylaşım..Ellerine sağlık Ercu unlu..
Alpagut Cilt serisinin sonlarına doğru, kimi kapak resimlerini hiç mi hiç hatırlamadığımı
daha önce de belirtmiştim hatırlarsanız. Buradaki Yücel KÖKSAL imzalı kapak resmi de
kesinlikle hatırlamadığım çalışmalardan. Serinin sonlarına doğru ise, ayrıca birbirinden
ilginç dolgu maceralarla da, ayrıca heyecan yaratıyor bu sayılar bana göre... Kısacası,
bu cildi okumak için sabırsızlandığımı belirtmeliyim...:)
Teşekkürlerimle üstadım, eline sağlık...
.
Beyazlatılmamış eskimiş renginde Kaptan Swing, çok sağol dostum, bu şekilde orijinal taramalardan okumayı daha çok seviyorum![]()
CDisplayEx zaten rengini açıyor, ComicRack te sol üstte düzenle tıklandığında seçenekler tıklandığında rengini açmak için satürasyon ayarını elle değiştiriyorsun. Kitabın kendi rengini normalde veriyor. Değiştirmek okuyucuya kalmış. Kitap taramasında beyazlatmaya artık pek gerek yok bence. Okuduğumuz çizgi roman okuma programına bağlı artık herşey.