Konu: Kaptan Swing İlhami Alpagut Cilt 125

Admin

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,374,196
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    183
    Beğenilmiş
    1,090
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Kaptan Swing - Dehşet Evi
    Kara Puma - Miami Mafyası

Kaptan Swing ve Kara Puma maceralarında keyifli okumalar dilerim.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Konu Ercu unlu tarafından (13.06.21 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.

Çizgili Kitap

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,986,402
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,293
    Beğenilmiş
    3,608
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Kılık değiştirme ustası Tom Braks'tan sonra onun kadar usta Bukalemun..Heyacanlı ve ilginç bir macera..Tekrar teşekkürler Ercu unlu..

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,992,791
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,488
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    125. ve 126. (Şeytan Papağan) ciltlerde, ne hikmetse macera isimleri kapakta "kör güzün parmağına" şeklinde
    yayınlanmıştı.. Başka da hatırlamıyorum ben, belki bilenler varsa böyle bir örnek ve yazarsa da sevinirim ayrı-
    ca. Bir de baskı tarihini görünce aklıma geldi, bu kitap piyasaya çıktıktan iki ay sonra ihtilal olmuş memlekette.
    Yanlış hatırlamıyorsam Eylül 1980 sayısı basılmamıştı Kaptan Swing ve keza Zembla'da öyleydi sanırım. Neyse
    bakarız bir ara...:) Teşekkürlerimle üstadım, yarın görüşmek dileğiyle...

Aktif Üye

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,199,125
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    1,181
    Beğenilmiş
    3,328
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Savataged dostum Eylül 1980''de Aylık Kaptan Swing çıktı.Orijinal 164.macera "Kaybolan Silahlar".

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,860,195
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,133
    Beğenilmiş
    19,825
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    "Neden bizim İtalyanlar kırmızı pantolona takmışlar." der dururdum, geçenlerde İtalyan tarihine yabancı olmayan oğlum söyledi; adamların geçmiş tarihindeki eski askerler kırmızı pantolonluymuş, acaba ondan mı esinlenerek bizim Amerikalıları da kırmızı pantolonlu çizdiler hep; öyle değilse de sebebini öğrenemeden ölüp gideceğim yaw, sağol dostum "30 Nisan'da bu mevzuyu maaile irdeleyelim." derim ben
    .

Ercu unlu
    Guest
    Alıntı fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Neden bizim İtalyanlar kırmızı pantolona takmışlar." der dururdum, geçenlerde İtalyan tarihine yabancı olmayan oğlum söyledi; adamların geçmiş tarihindeki eski askerler kırmızı pantolonluymuş, acaba ondan mı esinlenerek bizim Amerikalıları da kırmızı pantolonlu çizdiler hep; öyle değilse de sebebini öğrenemeden ölüp gideceğim yaw, sağol dostum "30 Nisan'da bu mevzuyu maaile irdeleyelim." derim ben
    Kaptan Swing'leri renksiz okuduğum için kot kumaşından bir pantolon giydiğini düşünmüşümdür. Kitap kaplarına ise hiç önem vermedim,hatta saçma buldum. İtalyan orijinallerini de görmediğim için kendi bakışımla anlamaya çalıştım. Daha kolay okunuyor bu üslup bana göre. Mühim olan okuyucunun merak duygusunu diri tutabilmek. Bu renkli olmayan bütün kitaplar için geçerli.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları