Kaptan Swing - Dehşet Evi
Kara Puma - Miami Mafyası
Kaptan Swing ve Kara Puma maceralarında keyifli okumalar dilerim.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kaptan Swing - Dehşet Evi
Kara Puma - Miami Mafyası
Kaptan Swing ve Kara Puma maceralarında keyifli okumalar dilerim.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Konu Ercu unlu tarafından (13.06.21 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.
Kılık değiştirme ustası Tom Braks'tan sonra onun kadar usta Bukalemun..Heyacanlı ve ilginç bir macera..Tekrar teşekkürler Ercu unlu..
125. ve 126. (Şeytan Papağan) ciltlerde, ne hikmetse macera isimleri kapakta "kör güzün parmağına" şeklinde
yayınlanmıştı.. Başka da hatırlamıyorum ben, belki bilenler varsa böyle bir örnek ve yazarsa da sevinirim ayrı-
ca. Bir de baskı tarihini görünce aklıma geldi, bu kitap piyasaya çıktıktan iki ay sonra ihtilal olmuş memlekette.
Yanlış hatırlamıyorsam Eylül 1980 sayısı basılmamıştı Kaptan Swing ve keza Zembla'da öyleydi sanırım. Neyse
bakarız bir ara...:) Teşekkürlerimle üstadım, yarın görüşmek dileğiyle...
Savataged dostum Eylül 1980''de Aylık Kaptan Swing çıktı.Orijinal 164.macera "Kaybolan Silahlar".
"Neden bizim İtalyanlar kırmızı pantolona takmışlar." der dururdum, geçenlerde İtalyan tarihine yabancı olmayan oğlum söyledi; adamların geçmiş tarihindeki eski askerler kırmızı pantolonluymuş, acaba ondan mı esinlenerek bizim Amerikalıları da kırmızı pantolonlu çizdiler hep; öyle değilse de sebebini öğrenemeden ölüp gideceğim yaw, sağol dostum"30 Nisan'da bu mevzuyu maaile irdeleyelim." derim ben
![]()
.
Kaptan Swing'leri renksiz okuduğum için kot kumaşından bir pantolon giydiğini düşünmüşümdür. Kitap kaplarına ise hiç önem vermedim,hatta saçma buldum. İtalyan orijinallerini de görmediğim için kendi bakışımla anlamaya çalıştım. Daha kolay okunuyor bu üslup bana göre. Mühim olan okuyucunun merak duygusunu diri tutabilmek. Bu renkli olmayan bütün kitaplar için geçerli.