Lütfen paylaşımlara yorum yapınız.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Lütfen paylaşımlara yorum yapınız.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] durumla ilgili sevgili Oktay_izm, aşağıdaki mesajı yazmışım, aklıma geldi hemen eklemek istedim vesilesiyle...
350'lik seriye rahmet okuduğumuz için zamanında, ilgi gerçekten de düşük Zagor'a,.. Eskiden saat sabahın 4'ün de bile paylaşılsa ya-
zılan mesajlarla tavan yapan bir kahramandı Zagor... Şimdilerde ise pırıl pırıl düzenlemelerin pek de yüzüne bakılmadığı bir dönemden
geçiyoruz ama senin gibi bu konuda emek veren dostlarımız her daim minnetle anılacaktır daha önce de dediğim gibi,.. Yorum yapılsın
ya da yapılmasın kıymetli emekleriniz adına müteşekkirim tüm Çizgili Kitap Yönetimi adına sevgili dostum...
benim hep merak ettiğim bir konudur bu yorum eksikliği. yani oyun ya da program tarzı paylaşımlara yapılan yorumların "eline sağlık", ya da daha da kötüsü "tşk" gibi anlamsız harf dizimlerinden oluşmasına alışığım ama kitap okuduğunu iddia eden adamların/kadınların iki sözcüğü kullanma üşengeçliğini ya da beceriksizliğini anlamıyorum.
teşekkür ederim sayın oktay_izm.
Oktay_izm dostumuza Zagor'un iki önemli, 103'lük ve 350'lik serilere verdiği emek hiç de küçümsenmeyecek kadar büyük.
Emeği ve çalışmaları için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bizi yeni taramalarla daha güzel okumamızı sağladığın için, Ellerin dert görmesin üstadım.
Zagor'u gençler artık okumuyor aslında ama bizim buralarda hâlâ biliniro vakitler "Teksas'a döndü Beşiktaş çArşı." yazmışlardı basında
biz de hemen almıştık sazı elimize
sağol dostum