[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Alternatif Link:
Alternatif Link:
Müthiş paylaşım, ellerine sağlık üstadım, yeni bir serimiz daha oldu galiba![]()
Cengiz .
Seri oluşmasına oluşuyor da sevgili dostum.
Bunca zamandır polisiyeci geçinen ben Bilim-Kurgu paylaşmak durumunda kalıyorum.![]()
Star Trek(Uzay Yolu) ile başlayan bilim-kurgu merakım devam etmekte.Sevgili dostum bu güzel paylaşım için çok teşekkürler.Bu arada senden de yeni bir polisiye dizi beklemekte olduğumuzu bilmeni isterim.![]()
Bilim kurgu serimize, ilk sayı ile başlangıç yaptık. Teşekkürler Ayhan Hocha, ellerine sağlık.
Çocukluğuma dair hatırladığım en özel olaylardan birisiydi uzay, astronotlar, ufo'lar v.s. Şimdiki çocukları bilmiyorum
ama bizim zamanımızda astronot olma hayalleriyle yanıp tutuşan bir sürü arkadaşım vardı mahallede, ben dahil. Ta-
bi biz bu durumu bilim kurgu merakı olarak yorumlamıyorduk o dönemlerde,.. meğersem öyleymiş...:)
Baskan Yayınlarının bu dizisine ait bir kaç sayıyı geçen sene Üsküdar'daki bir sahaftan tanesi 2 TL'ye almıştım.. 2 TL,
komik bir para değil mi? Teşekkürlerimle üstadım, elinize sağlık... Çizgili Kitap'ın kitaplara dair söyleyeceği daha nice
güzelliklerin olacağının habercisi aynı zamanda bu çalışmalar...
Link görünmüyor...
Yeni Mega linki: [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
.