İsmet Kırdar'ın 1988 yılında Bulvar Gazetesi için çizdiği bir macera
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İsmet Kırdar'ın 1988 yılında Bulvar Gazetesi için çizdiği bir macera
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
anka168, blekswing,Cengiz ,cortomaltese ,Edip , fosil, fındıkfındık,HACILI ,lenard ,machine_code , onok88, ozanbaris, palio68,prince ,Tekinr .
Yıllardır Tarkan okumamıştım, sayende okuyabileceğim dostum, son derece kıymetli bir çalışma ve emek, ellerine sağlık![]()
Her sayfası ayrı günlerde gazeztede yayınlanmış olmalı..Hersayfanın başındaki özet ve her sayfanın altındaki devam edecek yazısı var..Sezgin Burak ustanın çizimi kadar iyi olmasada,indirip okudum..Teşekkürler kolibri..
Haftasonu kolibriyle daha da güzel sağolun.
kolibri .
Tarkan hayranlarına mükemmel bir hediye olmuş.Malum orijinal maceralar yeniden yayınlanmıyor ki,bunun gibi tarihin derinliklerinde kalanları bulabilelim.Üstadım teşekkür ediyorum...
“Hayat ne güzel hoş. Haydi durma sevgiline koş”.
Rahmetli İsmet Kırdar, geçtiğimiz yüzyılın ortalarından itibaren eli kalem tutan, Bab-ı Ali yokuşunun
ne demek olduğunu bilen, sadece çizgi romanlar değil, mizah ve çocuk dergilerine de sayısız çalışma-
larıyla katkıda bulunan, akademi mezunu ve bu anlamda Türk çizgi tarihinin yüz aklarından aynı za-
manda. Hani o meşhur Türk işi Kaptan Swing'lere kadar imzası bulunan üstadın, çizgi çeşitliliğine de
hayran olmamak elde değil diğer yandan,.. Tabir-i caizse her tarafa yetişmiş ömrü hayatında... Top-
rağı bol olsun,.. İsmet Kırdar; Sezgin Burak'ın ölümsüz eseri Tarkan'ı yanlış hatırlamıyorsam Özcan
Eralp'tan sonra devraldı Bulvar Gazetesinde ve bir kaç macera da çizmişti sanırım.. Neyse, böyle faz-
la deşmeden keyfini çıkartmak istiyorum "Kolibri Özel" bu çizgilerin..:) Teşekkür ve saygılarılma üs-
dat, eline sağlık tüm emeklerin adına...