* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Sevgili Ercu Unlu, Zembla'ya verdiğin emek ve bu güzel paylaşımın için teşekkür ediyorum. Takibimdesin. Saygılar.
.
Değerli paylaşımınız için, çok teşekkür ederim, Ercu Unlu.
.
Değerli paylaşımlarına çok teşekkürler, Ercu Unlu.
.
Mediafire iki gündür engelleniyor. O sebeple mega ' dan indirme linki verdim. Mediafire' de şu an zaten yüklü değil.
Cengiz .
Tıpkı Swing'in şifreleri gibi şifreler mevcut Ürerli Zemblalarda da malum. Ama benzer sistematik Zembla için de geçerli... Fakat Swing kadar detay
yok Zembla'da açıkçası,... öyle büyük boy ciltmiş, 2. ara seriymiş, 3. ve son seriymiş hak getire Zemblalar'da. Ertuğrul Ürer'in Swing'e oranla gayet yalın çalıştığı bile söylenebilir yayıncılık anlamında... Eh, bu da bizi yormaz en azında değil mi ama...:) Çok çok teşekkürler üstadım, Zambla konusunda takipçiniz her daim...
.
Haklısın. Macera isimlerine takılmak gerekir bence. İçerik daha önemli bu durumda. Yeniden de yayınlanmamış. Bu durumda macera isimleri ile listelenip tamamı tam seri olarak arşivlenebilir. Bir yerde tam listesini gördüm. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemem. Zamanla hepsi ortaya dökülür. İyi akşamlar savataged.
.