Konu: Red Kit Şilliler Yayınları Özel Cilt Serisi No: 41 - Dalton Biraderler (30.10.1984)

Admin

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,380,353
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    183
    Beğenilmiş
    1,093
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
    Konu Ercu unlu tarafından (19.02.21 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,998,023
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,488
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Red Kit, okumayı özlediğim kahramanların en üst sıralarında yer alır her daim,.. hep bir eksiklik hissederim Red Kit'e dair... Maceralarını okurken bana hep huzur verir, sonunda her şey tatlıya bağlanır, Red Kit alır başını gider, ben de yüzümde bir tebessümle kalırım her zaman...:) Okumak yine her zamanki gibi çok çok keyifli olacak bu gece... Sevgili Ercu Unlu'nun çizgilerle mücadelesi devam ediyor ve kendisini keyifle izliyoruz peşi sıra. Emekleri adına müteşekkirim kendisine, elinize sağlık üstad, çizgiler hiç eksilmesin pencerenizden...
    .

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,873,810
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,135
    Beğenilmiş
    19,827
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Red Kit her zaman okunur, benim bir şey dikkatimi çekti; Fumetti hiç okumayan hatta Fumetti nedir onu bile bilmeyen ve sadece comics okuyan gençlik (Onu bile okumayan çok var); Red Kit'i çok güzel okuyabiliyor, Tenten ve Asterix gibi... türevleri de okuyabiliyorlar, benim düşünceme göre; Teksas ile Tommiks ve benzerlerini 50 yıl sonra 1 tane bile okuyan kalmayacak ama bu eserler uzay çağında bile okunacak gibi geliyor bana, düşünsenize; değil gezegenler, galaksiler arası biletli uçan yolcu elinde Red Kit okuyor, tabii dijital ellerine sağlık dostum

Admin

Beğenmiş
    183
    Beğenilmiş
    1,093
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Red Kit, okumayı özlediğim kahramanların en üst sıralarında yer alır her daim,.. hep bir eksiklik hissederim Red Kit'e dair... Maceralarını okurken bana hep huzur verir, sonunda her şey tatlıya bağlanır, Red Kit alır başını gider, ben de yüzümde bir tebessümle kalırım her zaman...:) Okumak yine her zamanki gibi çok çok keyifli olacak bu gece... Sevgili Ercu Unlu'nun çizgilerle mücadelesi devam ediyor ve kendisini keyifle izliyoruz peşi sıra. Emekleri adına müteşekkirim kendisine, elinize sağlık üstad, çizgiler hiç eksilmesin pencerenizden...
    Bende teşekkür ederim. Özellikle yayınevini de eklemekle beni bir zahmetten kurtardınız. Emin değildim çünkü. Bundan sonra yayınevini de kendim eklerim sanırım.

Admin

Beğenmiş
    183
    Beğenilmiş
    1,093
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Red Kit her zaman okunur, benim bir şey dikkatimi çekti; Fumetti hiç okumayan hatta Fumetti nedir onu bile bilmeyen ve sadece comics okuyan gençlik (Onu bile okumayan çok var); Red Kit'i çok güzel okuyabiliyor, Tenten ve Asterix gibi... türevleri de okuyabiliyorlar, benim düşünceme göre; Teksas ile Tommiks ve benzerlerini 50 yıl sonra 1 tane bile okuyan kalmayacak ama bu eserler uzay çağında bile okunacak gibi geliyor bana, düşünsenize; değil gezegenler, galaksiler arası biletli uçan yolcu elinde Red Kit okuyor, tabii dijital ellerine sağlık dostum
    Kitap paylaşımlarımda ki ana nedeni özetlediniz Sayın fındıkfındık. Fumetti dergilerinin yaygınlaşması gerektiği gibi içsel bir nedenle, bu tür dergileri paylaşmak istiyorum. Ancak ben gelecek konusunda karamsar değilim. Benim hala umudum var. Tabi siz durumu benden daha iyi olarak gözlemlediğiniz için, gelecek hakkında daha gerçekçi görüyor olmalısınız. Bilginiz için teşekkürler.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları