Konu: CCLXXX - Bilimkurgu Mikro Öykü Seçkisi 2015

Hones
    Guest

Bu kitap sayesinde Mikro Öykü ne demek öğrendim :) Gelecek yarışma için de Mikro Öykülerimi şimdiden yazmaya başladım.

Geçtiğimiz aylarda Entropol Kitap, Fabilog ve Kayıp Rıhtım işbirliğiyle Bilimkurgu Mikro Öykü Yarışması düzenlenmişti. Bilimkurgu ve mikro öykünün teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada en büyük kural ise öykülerin 280 karakter ile sınırlı kalmasıydı. Öykülerini yollayan 217 kişi 280 karaktere neler sığdırmadı ki? Uzay maceraları, androidlerin psikososyal sorunları, futuristik hezeyanlar, zaman yolculukları…

Toplamda 353 öykünün yaratıldığı yarışmada finale ismini 82 öykü yazdırdı. Entropol Kitap‘ın “CCLXXX” adlı e-kitabı hakkındaki tanıtım yazısına [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] ulaşabilirsiniz. Kitaba ücretsiz olarak ulaşıp, bu mini öyküleri okumak isteyenler ise [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] tıklayabilirler. Kitabı PDF, ePUB ve kindle olmak üzere 3 farklı şekilde indirilebilmek mümkün.

Mandos
    Guest
    Peh Peh Peh...

"Zaman öylesine hızlandı ki gerisinde kalmamak elde değil."

Buyurun bu da ben bir mikro öykü. Uzun uzun kitaplar okumaya ne gerek var, aç bir mikroöykü yanına da bi red bull oh nefis...:bored

Çok saol Hones, ilginç şeyler buluyorsun...
    .

Üye

Seviye: 17 
    Tecrübe: 10,524
    Sonraki Seviye: 13,278

Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    5
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    tesekkurler
    Kitabin on sozu bayagi sarici (attractive) yazarini goremadim.

Üye

Seviye: 35 
    Tecrübe: 690,131
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    658
    Beğenilmiş
    155
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Teşekkürler.

Üye

Seviye: 18 
    Tecrübe: 14,418
    Sonraki Seviye: 17,484

Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    2
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Teşekkürler.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 3

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları