Konu: L-Manyak Sayı 235 2015-09

Hones
    Guest

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Hones
    Guest
    Alıntı penGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LManyak'ı da bozmuşlar bildiğimiz dergi değil, 7 liraya kıyıp almışsınız üstüne bir de taramışsınız... Değmez dostum... Gene de canıgönülden teşekkürler... Gidişat konusunda aydınlanmış olduk... :)
    Ben taramadım dostum , ayrıca basılı yayın değil , e-dergidir. 7 liraya değip değmemesi konusu ise kişiye göre değişiyor. Benim için , beni aydınlatacak bir bilgi , gülümsetecek bir espri , paha biçilemez :)

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,824,408
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Sevgili PenGO'yu tenzih ederek söylüyorum, bu tarz düşünen insanların fazlalaştığını hissediyorum ben de... Evet kesinlikle sevmeyebilirsiniz, hatta nefret bile edebilirsiniz bir yayından ama diğer yandan okumazsanız, para verip almazsanız, ısrar etmezseniz mizahınız yavaş yavaş eksilir ve güdükleşir... Zaten Türk mizahının cendere içinde olduğu hepimizin malumu,.. Kısacası bu devirde mizahçı olmak, sermayeyi kediye yüklemek gibi bir şey... Bir de okuyucu çomak sokarsa mizaha vay halimize..:) Teşekkürlerimle dostum...

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları