Serinin ilk paylaşımı ile temel hazırlığını başlatmış olalım.
ozanbarış palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Serinin ilk paylaşımı ile temel hazırlığını başlatmış olalım.
ozanbarış palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
adiyamanli, Koken .
Teksas-Tommiks'in 132'lik serisinin tamamı, çocukluğuma dair hemen her şeyin şahidi gibiydi adeta,.. belki ilk aşklarıma, belki kan ter içinde kaldığım bir futbol maçına, belki bir mahalle kavgasına, mahallemizin sokaklarında bir şeytan uçurtması uçurmama, çizgi roman satılan bakkallara, çubuğa dolanan rengarenk macun şekerlere, yazlık sinemalarda izlediğimiz filmlere, ilkokul önlerinde satılan bilumum yiyecek-içeceğe (lahmacun-ayran, leblebi tozu, çokomel, ciklet vs.), gizli gizli okunan okul kitabı arası çizgi romanlara, kendi oyunlarımızı kendimiz yarattığımız eskilere dair hemen her şeye şahit olmuştu o yıllarda... Herkesin bir serisi vardır eski çizgilere dair acısıyla-tatlısıyla, iyisiyle-kötüsüyle... İşte benim çizgi hikayem de 132'lik seri gibidir aslında, acısı da tatlısı da, iyisi de kötüsü de 132'lik serinin sayılarında gizlidir adeta... 1 numara için çok çok teşekkür ediyorum Bursa'nın gönlü bol iki çizgi romancısına da...
Konu savataged tarafından (30.11.15 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.
Forumda çok fazla çizgiroman var,keşfetmek için zaman ayırmak bile büyük bir iş,bütün bunları koyan arkadaşlardan özellikle palio68 arkadaştan Allah razı olsun,bu sayıları asla göreceğimi tahmin edemezdim.