[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
adiyamanli, All4all, darkmalt, Derturk, kinowa26 .
Bu kanolara çok binmek isterdim, bir de deriden Kızılderili kayıklarına (Kaptan Swing bağlamı :D), sağol dostum :)
Zagor, macerada sınır tanımıyor. Zagor, kutuplarda Teşekkürler Atlantis51 ellerine sağlık
Zagor maceraları Grönland'dan tutun da; Kanada, Avrupa, Afrika, Güney Amerika dahil çok geniş bir coğrafyaya yayılmış bulunmakta... İtalya'da 2013 ve 2014 yılı içerisinde uzunca bir süre Güney Amerika'da geçen meceraları, dünyanın bir diğer ucu olan Antartica'ya kadar uzanmıştı aşağıda görüldüğü gibi. Bu sayı Mayıs 2014'te çıkmıştı İtalya'da... Dünya'dan geriye kalan sanırım Asya ve Avusturalya kıtaları... Avusturalya yerli halklarıyla bir macera ya da Çin'e kadar sürüklenecek bir Zagor hiç de hayal olmasa gerek bu şartlar altında..:) Teşekkürlerimle dostum...
![]()
Zagor bir tek Türkiyeye gelmemiştir
Savataged sen sponsor olduysan bilemem ama bonelli yollamamış Türkiye'ye sen kandırdıysan bilemem :D
Konu savataged tarafından (11.11.15 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Buradaki mesaj, bir üsteki mesajla karıştığından yeniden ayrı olarak düzenlenmiştir...