[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Eline sağlık abi, ilk sayıların değeri her zaman bir başka :)
Paylaşımların kralı abimden gelmiş. Teşekkürler Hüseyin Abim ellerine sağlık
Merhabalar.
Bunlara nasıl erişebilirim.
Nasıl erişebilirim derken? Link verilmiş zaten sevgili dostum. Bir kez daha ben vereyim. Keyifli okumalar.
HACILI .
Değerli kardeşim soru şeklinizden ilk kez böyle bir paylaşım indirmek üzere olduğunuzu anlıyorum.
Yanılıyor muyum.
Eğer doğru anlamış isem;
- verilen linke tıklayarak PC nize indirin.
- indirilen dosyayı sıkıştırılmış dosya türüne göre ilgili programı ile açarak içerisindeki dosyayı çıkarın.
- ve yine PC nizden güzel güzel okuyun.
Ha....yine de okuyamıyorum derseniz, bir de okuma programı kurun. Google bu konuda çok yardımcı oluyor.
Hadi bakalım kolay gelsin.
Payalaşımda bulunan değerli dostumun ellerine ve emeklerine sağlık.
.
Abi çok sağol. Çok güzel bir noktaya değinmişsin.
elzelhan dostumuz [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] şu linkteki programlardan herhangi birini indirerek, indirdiğiniz dosyaya erişim sağlayabilirsiniz.
Karaoğlan'ın 4. serisi Bahadır'ın ikinci serisinin kapak yoksulluğu gibi bir kapak format yoksulluğu var. Çiziler Karoğlan'a benzemediği gibi saymadım ama 30 kadar; belki daha fazla kapak, nü kadın resmi içerikli olmakla özensizliğin ne kadar ticari boyut koktuğu bu ilisturonlarla belli olmakatadır. Bu serinin bir çok macerasında, çoğu mecmua içinde boş sayfalar olmasına rağmen bir kaç Karaoğlan sayfaları da eksik edilmiş.
Arşiv çalışmaları içindeki azminizi takdirle kutlarım.