Konu: Zembla E. Ürer Yayınları 2.seri No: 139 - Takuba Ölecek

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,824,757
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Maceranın başlangıç sayfasındaki ONETA imzası dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama bu durum eskiden çok sık rastlanılan bir durum değildi diye hatırlıyorum. Şimdilerde olsa, imzasız da olsa ONETA kardeşlerin çizgisini ayırt edebiliyorum ama eskiden bu isim o kadar anlamsızdı ki çizgi severler için. Eskiden, yani bizler çocukluk yıllarımızda çizgi romanların nasıl ve kimler tarafından çizildiğine dair bilgileri önemsediğimiz söylenemez, ama gördüğünüz gibi şimdilerde karşılaşılan bir imza, neleri akla getiriyor. Forumların bu aktif yönünü bu yüzden seviyorum. Çok teşekkür ederim sevgili Ercü, elinize sağlık.
    .

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,824,757
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Kısa sürede cildin tamamını paylaşmışsınız, bizlere de maceraları sırasına binaen aynı dosya içine aktarıp kalın bir ciltmiş gibi okuma keyfi kaldı sanırım.:) Kısa zamanda göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz, uzun vadede eminim bir çok çizgi sever için, güzel duygulara gark olacaktır. Çok teşekkür ederim.
    .

Hones
    Guest
    Alıntı Tex Willer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa sürede cildin tamamını paylaşmışsınız, bizlere de maceraları sırasına binaen aynı dosya içine aktarıp kalın bir ciltmiş gibi okuma keyfi kaldı sanırım.:) Kısa zamanda göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz, uzun vadede eminim bir çok çizgi sever için, güzel duygulara gark olacaktır. Çok teşekkür ederim.
    Sevgili Ercu unlu Zembla paylaşımı ve yeni bir deyim öğrenmeme sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum :)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

zagorabi
    Guest
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne denli kalın bir cilt olduğu, taramanın sırtından da gayet net anlaşılıyor. Aslında bu tarzda, 3 macera içeren Zemblalar serinin sonlarına doğru ara ara tekrarlanmakta. Hele son sayıların (245, 246) kalınlıkları görmeyenler için gayet şaşırtıcı olabilir, hatırlatmak gerekirse. Tabi bu tarzdaki kalın ciltler, benim düşünceme göre, iade sayıların ikinci bir kez daha kullanılması anlamına geliyor, zira bu tarz örneklere Atılım Yayınlarının çıkardığı eserlerde sıklıkla karşılaşmaktayız. Benzer şekilde Swing örneklerinde 8-9 farklı maceranın aynı sayı numarasıyla piyasaya sürüldüğünü biliyoruz. Teşekkür ederim emekleriniz adına...
    Geçen gün bahsi geçen bir Swing cildi gördüm, ilk önce acaba sahaf'ın toplamasımı diye baktım ama orjinaldi ve oldukça kalındı, eyvallah...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,370,271
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,074
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Eline sağlık dostum :) ben aslında Zembla'dan çok Rasmus için okurdum çocukken ve hatta şimdi bile :D
    .

poli23
    Guest
    çok teşekkürler ederim

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları