Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Çöl Kasırgası - Şevki Çankaya

Aktif Üye

Seviye: 26 
    Tecrübe: 123,959
    Sonraki Seviye: 125,609

Beğenmiş
    68
    Beğenilmiş
    647
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

13 Haziran 1954 tarihinde Hürriyet Gazetesinde tefrika edilmeye başlanan bir çizgiroman Çöl Kasırgası.

Ratip tahir Burak ile başlayıp, onun Yeni Sabah'a transfer olmasıyla yerine Sururi Gümen gelmiş, o da Amerika'ya yerleşince boşluğu Şevki Çankaya doldurmaya çalışmıştır.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Paylaımlarıma gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum.

istanbullu
    Guest
    İlgi göstermemek mümkün değil üstadım varol.

Aktif Üye

Seviye: 27 
    Tecrübe: 151,072
    Sonraki Seviye: 157,092

Beğenmiş
    106
    Beğenilmiş
    119
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Üç büyük ustanın fırçasının dokuduğu muazzam bir tarihi örüntü var karşımızda. Teşekkürler az geliyor. Zaten tüm Kolibri paylaşımlarında yaşadığımız mutluluğu, duygu selini ifade etmekte zorlanıyoruz. Her seferinde kelime dağarcığımızın ne kadar yetersiz olduğunun farkına varıyoruz. Bunca emek verilmiş, hazine değerindeki eserlerin ikramı, bizlere verilen değerin bir göstergesidir. Saygı, sevgi ve teşekkürler de bizden olsun.

Üye

Seviye: 17 
    Tecrübe: 10,644
    Sonraki Seviye: 13,278

Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    3
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Teşekkür ederim...

Üye

Seviye: 22 
    Tecrübe: 44,511
    Sonraki Seviye: 49,025

Beğenmiş
    32
    Beğenilmiş
    12
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Mükemmel çizgiler. Bu ustalar çizgi romanı neden bırakmışlar ya da bir kahraman tasarlayıp çizmemişler. paylaşım için teeşkkürler.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,450,446
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,657
    Beğenilmiş
    10,452
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Şevki Çankaya,.. döneminde yan yana olduğu çizerlere bir bakar mısınız,... Münif Fehim, Ratip Ta-
    hir, Sedat Nuri, Necmi Rıza Ayça, Orhan Ural, Sururi Gümen, Salih Erimez, İhap Hulusi ve niceleri.
    Henüz Kolibri'li çizgilerle tanıyabildiğim bir çizer Şevki Çankaya. Yani hayal meyal hatırlıyorum Ak-
    baba, Karikatür vs dergilerden ama sadece o kadar. Birbirinden özel çalışmalarla, hayallerimizi il-
    mek ilmek ören Kolibri üstada sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum, vesile olduğu her şey adına...
    .

poli23
    Guest
    Teşekkürler ellerinize sağlık beğennmemek mümkünmü

Çizgili Kitap

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,579,102
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,293
    Beğenilmiş
    3,603
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Konu ve renklendirmedeki değişiklik,dikkatimi çekti..Şimdiye kadar adını duymamıştım..Orjinal olduğu kanısındayım..Teşekkürler kolibri..Emeğine sağlık..

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 5

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları