[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Cumartesindeki buluşmaya katılamadık kendimizi affettirelim
iyi okumalar...
Cumartesindeki buluşmaya katılamadık kendimizi affettirelim
iyi okumalar...
arkadaşlar süpersiniz. ben bunu çok zor hatırlıyorum ve artık öylesi aradım ki diğer isimlerin arasında bir yerde bulamadım. sonra kendime böyle bir isim yok yanlış hatırlıyorum diye unuttuğum bir eser. hatta sanırım bulvar gazetesi miydi neydi bir gazete eki olarak verilmişti 3 5 hafta sanki ama sadece o kadar gerisi .... zaten gazete kağıdı diye heba olup giden bir arşiv...
.
Rahan, yıllar önce 1974 yılında Arhan olarak çıkmıştı benim hatırladığım ve sadece iki sayı sürmüştü. [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] forumda mevcut, okuyabilirsiniz buradaki konudan. Daha sonra benim bildiğim Milliyet Çocuk Çizgi Roman Dergisinde basılmaya başlanmıştı 1980 yılında. Bu seriye ait [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.] da okunur halde mevcut burada. Seri 37 fasikül sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca 1986 yılında Cumhuriyet Gazetesinin Pazar günleri parasız ek olarak verdiği Cumhuriyet Dergi'nin içerisinde de bant şeklinde yayınlanmıştı. Bir de unutmadan, "Simba" ismiyle de, 70'ler ve 80'lere ait 1001 Özel ve Resimli Macera Romanlarında da yayınlanmıştı diye biliyorum. Arhan, Rahan ya da Simba, nasıl isterseniz.:) Teşekkürler Fantoma98.
Hakan Alpin, hodjabal,kaskel , ndurna .
Çok kıymetli eser, sağol dostum![]()
hodjabal .