Diabolik 2016 (12 kitap)
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
![]()
Diabolik 2016 (12 kitap)
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
![]()
Denemelik yaptığını biliyorum dostum ama "Diabolik'in Rakibi" lakaplı Satanik'i de devam ettirebilirsen müthiş sevindirik oluruz vallaKutsal Çizgi Roman'da oldukça geri kafalı olan ben
eski tip çizgileri çok seviyorum, böylelikle çizgi roman okuduğumu anlıyorum, kusursuz günümüz çizgilere bir türlü alışamadım
bana göre çizgi romanda anatomik kusurlar olur, onu çizgi roman yapan zaten budur, tabi bu benim düşüncem, Satanik'in paylaştığın birinci sayısını büyük keyifle okudum. Bu arada; artık bu paylaşımları zaman bulup ilgili normal kahramanlarının altına tek tek ayrıca koymamız lazım bence, Örneğin: Zagor'un altına da ana "Çeviri Balonlama" başlığından bağımsız; mini "Çeviri Balonlama" alt başlığı açmak lazım ve önceki Zagor Çeviri Balonlama paylaşımlarını oraya taşımak lazım, çünkü; artık bu Yapay Zeka tercümeler de bunu cidden hak ediyor, böylelikle kahramanlara daha rahat ulaşılabilir, tabi jargona yerleşmemiş diğer standart çeviri balonlamaların ana başlığı yine devam etmeli diye düşünüyorum, arkadaşlar da kabul ederse bu konuya vakit ayırılabilir bence, ellerine sağlık dostum, kesinlikle hiç şaka maka yapmıyorum, aşırı ciddiyim; artık "Cekicen'den Önce" (C.Ö.) ve "Cekicen'den Sonra" (C.S.) Kutsal Çizgi Roman Jargonu'na yerleşti; tartışmasız tam devrim, Kutsal Çizgi Roman adına; Milat'sın dostum
![]()
O kadar alt bölümde kaybolur insanlar, binlerce konu açılmadıkça gerek yok, onun yerine paylaşım listesi, indeksi vesaire konusu açılabilir. Toplu paylaşımlara gelince, haziranda ara vermeyi düşünüyorum. Tek tek paylaşımlar devam eder. Diabolik, Julia, Zagor haziran sayıları gibi.