Konu: Diabolik 2016 (12 kitap)

EKDG
    Nereden
    İzmir

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,510,635
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    1,162
    Beğenilmiş
    1,569
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Diabolik 2016 (12 kitap)

* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 58 
    Tecrübe: 36,453,091
    Sonraki Seviye: 41,283,177

Beğenmiş
    29,406
    Beğenilmiş
    20,805
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Denemelik yaptığını biliyorum dostum ama "Diabolik'in Rakibi" lakaplı Satanik'i de devam ettirebilirsen müthiş sevindirik oluruz valla Kutsal Çizgi Roman'da oldukça geri kafalı olan ben eski tip çizgileri çok seviyorum, böylelikle çizgi roman okuduğumu anlıyorum, kusursuz günümüz çizgilere bir türlü alışamadım bana göre çizgi romanda anatomik kusurlar olur, onu çizgi roman yapan zaten budur, tabi bu benim düşüncem, Satanik'in paylaştığın birinci sayısını büyük keyifle okudum. Bu arada; artık bu paylaşımları zaman bulup ilgili normal kahramanlarının altına tek tek ayrıca koymamız lazım bence, Örneğin: Zagor'un altına da ana "Çeviri Balonlama" başlığından bağımsız; mini "Çeviri Balonlama" alt başlığı açmak lazım ve önceki Zagor Çeviri Balonlama paylaşımlarını oraya taşımak lazım, çünkü; artık bu Yapay Zeka tercümeler de bunu cidden hak ediyor, böylelikle kahramanlara daha rahat ulaşılabilir, tabi jargona yerleşmemiş diğer standart çeviri balonlamaların ana başlığı yine devam etmeli diye düşünüyorum, arkadaşlar da kabul ederse bu konuya vakit ayırılabilir bence, ellerine sağlık dostum, kesinlikle hiç şaka maka yapmıyorum, aşırı ciddiyim; artık "Cekicen'den Önce" (C.Ö.) ve "Cekicen'den Sonra" (C.S.) Kutsal Çizgi Roman Jargonu'na yerleşti; tartışmasız tam devrim, Kutsal Çizgi Roman adına; Milat'sın dostum

EKDG
    Nereden
    İzmir

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,510,635
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    1,162
    Beğenilmiş
    1,569
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    O kadar alt bölümde kaybolur insanlar, binlerce konu açılmadıkça gerek yok, onun yerine paylaşım listesi, indeksi vesaire konusu açılabilir. Toplu paylaşımlara gelince, haziranda ara vermeyi düşünüyorum. Tek tek paylaşımlar devam eder. Diabolik, Julia, Zagor haziran sayıları gibi.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2026. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları