Konu: Vak Vak ile Tekir Çiçek Sergisinde 1959

Admin
    Nereden
    İstanbul

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,401,171
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    2,984
    Beğenilmiş
    2,813
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

1959 yılından 125 kuruşluk bir öykü kitabı, sayfası az ama değeri çok fazla.
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Aktif Üye

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,647,826
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    5,257
    Beğenilmiş
    4,401
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    İlk masal kitaplarımı hatırlıyorum.Babam bir akşam üstü elinde bir sürü masal kitabı ile gelmişti Deniz Yayınlarından.İlk önce resimler o inanılmaz görseller büyülemişti.Her kitabı kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum bile.Sonrasın da çizgi romanların o büyülü dünyası ile tanışma fırsatının ilk örneklerinin masal kitapları olduğunu çok sonradan anlamıştım.Masallar gerçeküstü olarak nitelenebilecek bir boyutun simgesel indirgenmiş ifadesi olarak belleğimizde realitenin üstünde bir yer edindi her zaman.Eskilerden gelen çok özel bir yayın emekleriniz için teşekkür ederim.Birazda rastlantılardan alıntılar yapalım.
    ANDROMEDA = ADEM OR DNA ,
    AMİNO - ASİT = AMENO ASİT,
    AND = DNA ,
    ANKA RA = ARAKNA,
    ATOM = AD - OM,
    ATLANTİS = AD , AD - EM , AD LANTA , AD LAS , AT A ,
    SİMİLATÖR = Sİ - Mİ - LA - THOR ,
    AMANOS = AMON RA ,
    TOROS = TAURUS = THOR ,
    HATAY = HAT - AY,
    İlginç bileşimler diyelim.Bir çoğu kendime ait değil.Ancak amino - asit benim bulduğum bir benzerlik.Atom da yine bu şekilde bana ait.Diğerleri ise derlemeler diyelim.Özel bir anlam yüklediğimiz manası çıkmasın sadece ilginç benzerlikler olarak bulunsun.Belki de bir kod dur daha da ileri iddialar da bulunacak olursak.Bir anda masallardan o gerçeküstü boyuttan nerelere geldi konu.
    Çok teşekkür ederim.

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,621,503
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    7,753
    Beğenilmiş
    3,078
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    2 Konu
    İlçedeki tek sahafın tozlu raflarının en arkasında bulunurdu bu tip şaheserler. Kuyumcu titizliği ile arayıp bulduğun paylaşım için çok teşekkür ediyorum dostum.
    “Hayat ne güzel hoş. Haydi durma sevgiline koş”.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları