Konu: Superman: Bizarro Dünyasından Kaçış

Çeviri & Balonlama

Seviye: 12 
    Tecrübe: 2,525
    Sonraki Seviye: 2,912

Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    37
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Superman: Bizarro Dünyasından Kaçış

Süpermen'in çarpık, kusurlu kopyası Bizarro, Baba Kent'i kaçırdı ve şimdi Çelik Adam,
    babasını kurtarmak için Bizarro Dünyasına uçmalı. Amerika Adalet Birliği'nin tuhaf versiyonları,
    Lois Lane ve daha fazlasının yaşadığı bu kübik dünyada, Süpermen, Bizarro'nun işkence görmüş,
    Frankenstein benzeri öfkesini kaçacak kadar uzun süre durdurmalı, ancak Doomsday ve
    diğer kötülüklerin tuhaf versiyonları Süpermen için çok mu fazla olacak?

Çeviri: CZN
    Balonlama: Connor

İndirme Linkleri:
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 35,285,155
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,265
    Beğenilmiş
    20,211
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Comics'ten hiç anlamam, bugüne kadar çok fazla çeviri yaptım ve arkadaşlar balonladı, "Comics de çevirsene..." diye ısrar etmişlerdi ve o zamanlar bir tane çevirmeye kalktım (Yeni nesil Batman'di) ama Comics jargonunu bilmediğimden başarılı olduğumu hiç sanmıyorum, tabi yerli baskı eski renksiz Superman'leri hep okumuştum o vakitler, çeviri işinin ne kadar zaman aldığını iyi bilirim; çok emek ister, elinize sağlık

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları