Konu: 5 Dil Haftalık Resimli Lisan Öğretim Dergisi - Sayı 1 24 Kasım 1964

Admin
    Nereden
    İstanbul

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,352,049
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    2,933
    Beğenilmiş
    2,791
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Geçenlerde bir mezattan aldım, formaları daha açılmamıştı ama taramak için açtım.İngilize,Almanca,Fransızca,İtalyanca ve Türkçe içeriğiyle yabancı dil öğretimine katkıda bulunmayı amaçlamış. Hazırlayan Fuad Abdiş,resimleyen Kemal Yörenç. 24 sayfa.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,561,517
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    7,684
    Beğenilmiş
    3,009
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    2 Konu
    Baskı yılına göre oldukça doyurucu hazırlanmış bir kitap.Bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler dostum.
    “Hayat ne güzel hoş. Haydi durma sevgiline koş”.

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 34,792,764
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,316
    Beğenilmiş
    19,991
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    İşte Kutsal Çizgi Roman'ın faydaları; dil bile öğretmiş. O vakitler büyüklerimiz hep çizgi romanı aşağı gördüler ki şimdiki nesil çizgi roman bile okumuyor artık, okuma alışkanlığı bitti, sadece internete girip "Polis ekipleri sevk edildi' gibi gereksiz klişe haberlere bakılıyor o kadar, bir gazete haberinde "Polis ekipleri sevk edildi' gibi cümleler ne kadar lüzumsuz, tabi ki polis ekipleri sevk edilecek, eksiksiz benzer her haberde gereksiz yere "Polis ekipleri sevk edildi' yazmanın alemi ne, kısacası ne çizgi roman kaldı ne gazete, sadece yiyip içmek hayat sanılıyor, toplum olarak basitleştik ki hedef buydu zaten, sağol dostum

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları