Konu: Son Çocuk Boom Studio Sayı 5 (Dan Panosian & Alessio Avallone / 2025)

Admin

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,853,436
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    13,874
    Beğenilmiş
    3,305
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Heyecan dolu son sayı!

Peter Pan ve Hayalet Kral son kez karşı karşıya! Hayalet Kral'ın sırrı ortaya çıkıyor, Peter ancak büyüdüğünde kazanabileceğini fark ediyor!

Bu arada Wendy de geleceğine karar verme aşamasında, ancak bu karar onu Peter'a ve Neverland'a geri döndürecek mi?

* Bugüne kadar en az 50 mesaj yazılmış olmalı *

Üye

Seviye: 11 
    Tecrübe: 1,866
    Sonraki Seviye: 2,074

Beğenmiş
    110
    Beğenilmiş
    81
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.], frankofon çizeri. Bonelli ile de çalışmış.
    Çizimlerini beğendim, takip listeme aldım.imdi bu "son peter pan"ı okuma vakti??İnstagramda gördüğüm Siyah beyaz çizimler ile renklendirmeyi kıyaslamak güzel olacak.

Admin

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,853,436
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    13,874
    Beğenilmiş
    3,305
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı aster01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.], frankofon çizeri. Bonelli ile de çalışmış.
    Çizimlerini beğendim, takip listeme aldım.imdi bu "son peter pan"ı okuma vakti??İnstagramda gördüğüm Siyah beyaz çizimler ile renklendirmeyi kıyaslamak güzel olacak.
    Fumetticiler ve Mister No sevenler Revolution (Devrim) serisinin son dört sayısından hatırlayacaklardır çizeri. Son dönemin yıldızı parlayanlardan biri.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları