Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Kafa Bi Dünya - Sayı 92

Altın Üye
    Nereden
    izmir

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,862,210
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,274
    Beğenilmiş
    22,631
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Tarayan : Akşamsefası
    Düzenleyen : Mehmet Ali
    Yeter Tembellik ettiğin diyen : Gorgon
    Aksini belirtmediğim sürece yaptığım tüm paylaşımlardaki taramalar bana aittir.
    Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır.
    İnadına Devam...

Admin

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,469,222
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    12,621
    Beğenilmiş
    2,920
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Genel bir kitleye çok hitap etmedi gibi sanki Erşan Kuneri. Bir başyapıt, bir şahaser değil elbette ki.

Ama bizim gibi yetmişleri, seksenleri yaşamış, "civciv çıkacak kuş çıkacak"lardan, "Parçala Behçet"lerden, "Kartal Pendik Gittik Geldik"lerden geçmiş, acıklı arabesk filmlerinden payına düşeni almış, "Hisseli Harikalar Kumpanyası"nı, "Lüküs Hayat"ı izlemiş nesle, o yıllara ait bir nostaliji esintisi oldu, anılar salonunda ılık bir akşamüstü gezintisi yaptırdı sanki. Ben ufak bir tebessüm ve geçmişi anımsayarak izledim iki sezonu da.

"Kafa"lara devam değerli dostlar. Üçünüze de teşekkürler ve sevgiler, saygılar.

Üye

Seviye: 25 
    Tecrübe: 82,372
    Sonraki Seviye: 100,000

Beğenmiş
    2,070
    Beğenilmiş
    88
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Güzel paylaşımlarınız için teşekkür ederim sayın akşamsefası.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları