Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Paris Kasabı ( Stephanie Phillips & Dean Kotz & Jason Wordie/2020)

Admin

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,468,795
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    12,621
    Beğenilmiş
    2,908
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

1944 yılında işgal altındaki Paris'te, direniş adına hareket ediyormuş gibi davranan, fırsat ve özgürlük kisvesi altına gizlenen bir seri katil, Nazi zulmünden kaçmak için çaresizce çıkış arayanları bir bir avlıyor... Ta ki korkunç bir keşif polisi uyarana kadar. Savaşın eşiğindeki bir şehirde süren seri katil avı, bir Fransız dedektifin Naziler tarafından kendisinden önce davranıp kötü adamı yakalamasıyla birlikte başlıyor.

Elinizdeki kitap tarihin en üretken seri katillerinden biri olan Marcel Petoit'in gerçek hikayesi. II. Dünya Savaşı sırasında Fransız Doktor Petoit, Yahudi vatandaşların Nazi işgali altındaki Fransa'dan gizlice kaçmalarına yardım etme kisvesi altında kurbanlarını hedef aldı ve tuzağa düşürdü. Bilinen 26 kurbanı olan Petoit'in sadece 6 yılda 66 ila 200 cinayet işlediği düşünülüyor.

Kitap, Petoit'in dairesinde çıkan yangının 20'den fazla kurbanın kısmi kalıntılarının keşfine ve Canavar Petoit'in aranmasına ve sonunda yargılanmasına yol açmasıyla başlayan genel hikâyenin yalnızca küçük bir bölümünü ele alıyor. Bu nedenle öykü biraz yavan ve yetersiz kalıyor.

Ama bir de olaya şöyle bakalım: Katil yakalanıyor mu? Evet. Naziler pislik mi ve buna karşın çoğunun adı bilinmeyen Parisli direnişçiler bilinmeyen kahramanlar mı? Elbette. Kendini beğenmiş Nazilerden nefret etmek ve her ikisi de iğrenç bir katili takip ederken yerel dedektifleri desteklemek hala eğlenceli mi? Kesinlikle öyle.

İşte tüm bunlara mükemmel çizimler de eklenince Paris Kasabı'na fazlasıyla bağlanıyorsunuz.

Kısacası, suç, çizgi roman veya her ikisini de seviyorsanız, bu çok keyifli bir okuma fırsatı.

Herkese iyi okumalar diliyorum.

Linki yeniden düzenledim ve ilgili sayfanın çevirisini yaparak kitabın linkini yeniledim. Ayrıca kitabı daha önce indirmiş dostları zora sokmamak adına Türkçeye çevrilmiş 39. sayfayı da ana mesaja ekledim.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

* Bugüne kadar en az 50 mesaj yazılmış olmalı *

Admin
    Nereden
    İstanbul

Tecrübe: 2,113,461

Beğenmiş
    2,628
    Beğenilmiş
    2,602
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Yine muhteşem bir paylaşımla arz-ı endam etmişsin üstadım, teşekkürlerimle.
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Üye

Seviye: 25 
    Tecrübe: 82,362
    Sonraki Seviye: 100,000

Beğenmiş
    2,062
    Beğenilmiş
    88
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    İnsan okumak için sabırsızlanıyor. Elinize sağlık.

Aktif Üye

Seviye: 40 
    Tecrübe: 2,030,366
    Sonraki Seviye: 2,111,327

Beğenmiş
    993
    Beğenilmiş
    7,012
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ellerinize sağlık. Ancak, 39.cu sayfa İngilizce kalmış.

Admin

Tecrübe: 2,468,795

Beğenmiş
    12,621
    Beğenilmiş
    2,908
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı Sinan Basak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık. Ancak, 39.cu sayfa İngilizce kalmış.
    Linki yeniden düzenledim ve ilgili sayfanın çevirisini yaparak kitabın linkini yeniledim. Ayrıca kitabı daha önce indirmiş dostları zora sokmamak adına Türkçeye çevrilmiş 39. sayfayı da ana mesaja ekledim.

Sevgili dostum, teşekkür ediyorum dikkatiniz ve yerinde uyarınız için.

EKDG

Seviye: 43 
    Tecrübe: 3,376,320
    Sonraki Seviye: 3,609,430

Beğenmiş
    280
    Beğenilmiş
    464
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ellerinize emeğinize sağlık, harika paylaşım, Teşekkür ederim.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 4

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları