Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Çağdaş Çocuk Dergisi Sayı:24

Admin
    Nereden
    İstanbul

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,113,591
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    2,628
    Beğenilmiş
    2,602
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

80'li yılların başları,üç beş arkadaş Kurtuluş Caddesinden başlayarak Mecidiyeköy'e kadar kaç banka varsa girer çıkardık. Toplayabildiğimiz kadar çocuk dergisi toplardık. Kumbara, Başak Çocuk,Pamuk Çocuk,Çağdaş Çocuk vs...Kalmadı dediklerinde hayal kırıklığına uğrardık ama tekrar tekrar şansımızı dener mutlaka temin ederdik.Hatırı sayılır miktarda dergimiz vardı. Sonraları lise-üniversite, iş-güç derken unutup gittik o dergileri. Yalnızca onları değil çizgi romanları da ihmal ettik yıllarca... Bu paylaşım sayesinnde eskileri yad ettik biraz, fena da olmadı. Keyifli okumalar...

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Admin

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,469,022
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    12,621
    Beğenilmiş
    2,920
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı ZaFrEsA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80'li yılların başları,üç beş arkadaş Kurtuluş Caddesinden başlayarak Mecidiyeköy'e kadar kaç banka varsa girer çıkardık.
    Böyle rastlantılara ya da izdüşümleri benzer paralel olaylara bayılıyorum işte ben. Çünkü aynı eylemi 70'lerde Fındıkzade - Sultanahmet hattında gerçekleştirirdik biz de. Bazen hızımızı alamaz ve karaköy'e kadar inerdik ki, banka cennetiydi adeta oralar. Bir de yılbaşı dönemiyse ve yanına birer kumbara kaparsak, dünyalar bizim olurdu.

Hem eskilerden getridiğiniz bu dergi, hem de anımsattığınız o eski güzellikler için yürekten teşekkürler değerli üstadım.

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,231,449
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,809
    Beğenilmiş
    19,467
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Çizgi roman aşkı çocuklukta başlıyor, ben de az mı gittim Cağaloğlu'na toptan çizgi roman satanlara, tek tek alırdım, adamlar "Biz toptan satıyoruz" derlerdi, sonra benle uğraşmaktan bıktılar ses çıkarmıyorlardı sağol dostum

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları