Ozanbarış&palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
Tüm forum dostlarımızım yeni yılını kutlarız.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Ozanbarış&palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
Tüm forum dostlarımızım yeni yılını kutlarız.
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......
Zagor'un en çok fantastik maceralarını sevdim ben, aynı serüvenleri defalarca okuduğumu bilirim, sağolun üstadlarım![]()
Zagor'u okumaya başlarken muhakkak büyük bir zevk alacağımın bir çok garantisi olurdu. Macera güzel olurdu, çizimler güzel olurdu, Zagor hep kazanırdı,Çiko güldürürdü. Kıyıdan köşeden Kazmakürek Bill veya Bat Batterton ya da Drunky Duck veya Gitar Jim çıkarsa, olmadı Trumpy'ye veya avcı dostlara da tav olurdum, daha bir zevk alırdım. Şöyle caf caflısından yerli reislerinin huzuruna çıkması, bir macerada Kurt adamlarla, başka bir macerada ucube yaratıklarla,uzaylılarla, Hellingen'le,Very Bad'le veya yoldan çıkmış asi bir kızılderili ve çetesiyle kapışmaları hep efsane olmuştur. Hikayenin resmedilişi gözüme hep görsel şölen gibi gelmiştir, adeta bir aksiyon,korku veya bilim kurgu filmlerinin içindeymişim gibi gelmiştir. Evet senaryolar genelde doyurucu ve çizimler harika ötesiydi. Ancak son yıllarda adeta deneme tahtasına dönmüş gibi değişik değişik Zagor'la alakası olmayan çizimler ve tekrara düşen veya heyecanı az senaryolarla "ne oluyor sana Zagor" dedirtmeye başlamıştır. Tanıdığım bir çok Zagorsever de benim gibi düşünmekte ve gerçekten üzülmekteler. Zagor kıvır kıvır uzun saçlı olamaz arkadaş, estetik burunlu olamaz arkadaş,karı kızla öpüşemez arkadaş... Bu yazdıklarım bu paylaşımdan bağımsızdır, yoksa biz bu maceraların hastasıyız. Tarama için teşekkürler...
Sayenizde yeşil seriye yeniden başlıyorum. Teşekkürler.
victoryv .
Zagor'un her macerası heyecanla ve zevk alarak okunur.
ZaFrEsA yorumuna katılıyorum. Özellikle son zamanlardaki senaryo ve çizer karmaşasına rağmen yine de okunur.
Teşekkürler üstadım ellerine sağlık.