Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Şeytan Üçgeni (Brian C. Hailes & Blake Casselman - 2014)

Admin

Seviye: 41 
    Tecrübe: 2,468,970
    Sonraki Seviye: 2,530,022

Beğenmiş
    12,621
    Beğenilmiş
    2,920
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Bu sularda Cehennem'in sınırı yoktur.

Kurtarma trol gemisi Monte Cristo'nun mürettebatından Gist Miller, Florida Keys açıklarında batık hazineyi ararlarken bir hayalet tarafından iki kez ziyaret edilirr. Ziyaretlerden kısa bir süre sonra, Gist ve mürettebat Üçgen'in sınırlarına doğru ilerlerken daha da garip olaylar yaşarlar. Metan yatakları, deniz yaşamı ve korsanlık, Şeytan Üçgeni'nin gizeminin ardında gizlenen gerçek tehlikeyi keşfettiklerinde tüm bunlar endişelerinin en küçüğü haline gelir.

Devil's Triangle'ın doruk noktasındaki finalde, Gist Miller ve orijinal mürettebattan geriye kalan birkaç kişi, sürüklenen bir yolcu gemisi gibi davranan bir araf hapishanesine binerler. Bedenleri takaslamaya kararlı kadim iblis "Efendi Mahan", onların peşinden koşmaya başladığında, Gist ve arkadaşları beyhude kaçma çabalarını bir yana bırakıp onunla yüzleşmek zorunda kalırlar. Ancak öfkeli hayalet ve zombi denizcilerin arasında gizlenen, onları derin sularda bekleyen daha da büyük bir tehdit vardır; Bu tehdit İncil zamanlarına kadar uzanır. İyi ile kötü arasındaki bir girdapta sıkışan Gist, şeytanla yüzleşmenin veya sevdiği her şeyi kaybetmenin gerçekte ne anlama geldiğini bulmalıdır.

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde geçen karanlık ve son derece büyüleyici bir hikaye. Brian C. Hailes'in siyah beyaz çizimleri tek kelimeyle muhteşem. Neredeyse her panel çarpıcı küçük detaylarla çizilmiş. Yine her karakter o kadar hassas bir şekilde çizilmiş ki, kendinizi tekrar tekrar onlara bakarken buluyorsunuz.

Romanın sonunda her karakter hakkındaki ayrıntılı metinler konunu daha da derinine inmemizi sağlıyor. Kahramanlar ve kötü adamlar hakkında daha fazla şey öğrenmek keyif arttırıcı ve eseri çevirmeden önce bana çok yardımcı oldular.

İçerikte birkaç komik diyalog bulunsa da, bu kesinlikle korkutucu bir hikaye. Uygun bir şekilde Şeytan Üçgeni olarak adlandırılan bu kitapta, mürettebat hayaletler, iblisler, yaşayan ölüler, korsanlar ve sayfaları hızla çevirmenizi sağlayacak tuhaf durumlarla karşı karşıya kalırken doğaüstü güçler dizginlenemiyor; ancak gözleriniz her sayfada oyalanmak istiyor.

Hikaye Bermuda Şeytan Üçgeni'nde ve çoğunlukla 1980'lerde geçmesine rağmen, bazı sahneler uzak geçmişe göndermeler içeriyor ve iyi bilinen Bermuda Şeytan Üçgeni gizemlerini içeriyor. Buradaki ana hikaye, kabuslarla karşılaşan talihsiz bir kurtarma trol gemisinin mürettebatı hakkında.

Keşke çizgi roman daha uzun olsaydı, çünkü çevirirken yer yer biraz aceleye getirilmiş gibi hissettim.

İyi çizilmiş grafik romanları seviyorsanız, The Walking Dead grafik romanlarının hayranıysanız veya benim gibi hayatınızın bir noktasında Bermuda Şeytan Üçgeni'ne ilgi duyduysanız, bunu da seveceğinizi düşünüyorum. Çizim ve hikaye harika ve ürpertici.

Her zamanki gibi ürpererek okumanızı dilerim.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,231,000
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,809
    Beğenilmiş
    19,467
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Ellerine sağlık üstadım, indirmeye başladım şimdi, öyle çok okuyacak kitap var ki, sıraya koyuyorum, bugün Bermuda Şeytan Üçgeni

suleymancakir
    Guest
    Gece okunacak bir çizgi roman gibi durmuyor,
    En iyisi indirip gündüz gözüyle bakmak.
    Teşekkürler.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları