Konu: Pauline Reage - Onun Hikayesi (histoire d'o) +18

Üye
    Nereden
    Ankara

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,398,397
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    479
    Beğenilmiş
    1,480
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Cool

Sade'ın şatolarını, benimkileri sessizce inşa ettikten çok sonra keşfetmeme rağmen, beni de "Günahın Dostları" gibi asla şaşırtmamıştı: Bir şekilde zararsız, küçük, gizli dünyamı zaten kurmuştum ben. Sade hepimizin hem gardiyan hem mahkum olduğunu anlamamızı sağladı, buna göre her zaman içimizde kendi kendimizi zincirlediğimiz biri vardı; içine kapandığımız, susturduğumuz. Merak uyandırıcı bir geri dönüşle, hücrenin özgürlüğe açıldığı da oluyordu. Hücrenin taş duvarları, yalnızlık, ama aynı zamanda gece, yine yalnızlık, çarşafların nemi, sessizlik, gündüzleri reddettiğimiz bu yabancıyı serbest bırakıyordu. Bizden kaçıyordu duvarlardan, çağlardan ve yasaklardan sonsuza dek kaçıyordu. Bir insandan, bir çağdan, bir ülkeden diğerine geçiyor, şu ya da bu ismi alıyordu. Ondan söz edenler nedenini bilmesek de, bir nedenle bu yasak düşler ağının akıllarda kalmayan birkaç telini yakalamasına izin verdikleri yalnızca kendi tercümanları oluyordu...

PDF

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

EPUB

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Üye
    Nereden
    Ankara

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,398,397
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    479
    Beğenilmiş
    1,480
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Merhaba sevgili arkadaşlar.

Yeni foruma hayırlı olsun derken bir kitap paylaşmak gerek diye düşündüm.

Bu kitabın yeri yeni kitaplar değil muhakkak ancak konuyu açacak başka bir başlık bulamadım.

Önümüzdeki günlerde gerekli yere taşırız diye düşünüyorum.

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,365,127
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,071
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Taşırız üstadım, şu an toparlanma aşamasındayız ama hepsi olacak, ellerine sağlık üstadım.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

Konu Etiketleri:

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları