Konu: Sin Titulo

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    Harikalar Diyarı

Seviye: 35 
    Tecrübe: 723,053
    Sonraki Seviye: 824,290

Beğenmiş
    765
    Beğenilmiş
    794
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Konu:Bir magazin dergisinde çalışan Alex Mackay,sürekli ihmal ettiği,huzurevinde yaşayan büyükbabasını ziyarete gittiğinde onun bir süre önce vefat ettiğini öğrenir.Kendisine iade edilen eşyaları arasında,büyükbabasının çekici ve esrarengiz bir kadınla birlikte çekilmiş fotoğrafını bulur.Onun sadece karamsar,üzgün ve hayattan bıkmış anlarına tanık olan Alex, fotoğraftaki mutlu görünümüne çok şaşırır...."Yoksa ikili bir hayat mı sürüyordu?",işte bu sorunun cevabının peşine düşen Alex,tehlikenin giderek artmakta olduğu,karanlık ve gizemli,hayalle gerçeğin birbirine karıştığı,sürrealist bir dünyaya adım atar. Çocukluk travmaları ve aile sırlarının peşini bırakmadığı bu yolculukta, tüm karakterlerin hayatı geri dönülmez bir biçimde değişecektir...

Çevir&Balonlama: lenard
    Artist&Story:Cameron Stewart

RAR>CBR | 125 MB | 168 sayfa | Font: CCYadaYadaYadaInt

LİNK

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,365,184
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,071
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Eline sağlık dostum. Eser, çeviri, balonlama gerçekten mükemmel :)

Mr.YER6
    Guest
    Çizgiroman forumlarında en sevdiğim bölümlerin başında Çeviri-Balonlama gelir. Zira sürprizlere gebedir bu bölüm. Hiç bilmedik, varlığından bile haberdar olmadığımız, ama yeni bir dünya vaadeden bir sürü eserle tanışma fırsatı buluruz bu bölümlerde. Bu da benim için öyle bir eser. Çok teşekkür ederim Lenard.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları