* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Macerada,her iki kapakta franco bignotti çizimi.
KEYFLİ ARŞİVLER
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Macerada,her iki kapakta franco bignotti çizimi.
KEYFLİ ARŞİVLER
Serinin kapak görsel şöleni bile insanı mest ediyor Hüseyin abim.
Tommiks kısmına yapmış olduğun harika paylaşım ve emeklerin için çok teşekkür ederim.
Bu Fransız çizimlerini bir arada görmek hepimiz için bulunmaz bir lütuftur.
vefalı .
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......
Teşekkürler Hüseyin abi. Kapaklar gerçekten harika. Ayrıca, ben bu macerayı 132'lik seriden (100den sonraki sayılar) hatırlıyorum. Emeklerine sağlık.
vefalı .
Bignotti çizimleri gerçekten de çok güzel ve EsseGesse ekibinin üslubuna mümkün olduğunca sadık kalan çizimler. Ama ben farklı kalemlerden çıkan kendine özgü kahraman yorumlarını da seviyorum. Sanatçı kendinden bir şeyler katarken karakterleri değiştirmiyor, geliştiriyor bir yandan da. (Baştan savma, aceleye getirilerek kotarılmış işler hariç. Onlarda da sanatçılar kendi imzalarını kullanmaktan imtina ediyorlar haliyle).
Nasıl ki, "Galep"ten "Villa"ya, "Ticci"den "Nizzi"ye onlarca Teks yorumu bana keyif veriyorsa (Civitelli çizimlerini tablo niyetine kullanabilirsiniz mesela), bu Fransız maceralarında da beni keyiflendirecek bir çok şey yakalıyorum. Çocukluk günlerime dönebilmek şansı da işin ekstrası oluyor.
O nedenle Vefalı üstadımın tarama ve düzenlemelerini çok değerli buluyorum. Ellerinize, emeklerinize sağlık bir kez daha değerli dostum.
vefalı .
Öncelikle Vefalı beye teşekkür ederim.Sonrada yukarıda yazan arkadaşlara teşekkür etmek isterim.Bu yazılar Tommiksi daha çok sevdiriyor bana.
victoryv .