"Arada bir değişiklik yapmak lazım" diyerek Ceylan Teksas'ı taradım. Düzenlemesi beni yedi bitirdi. Üç gündür bununla uğraşıyorum. Bu kadar oldu. EsseGesse sevenler için...
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
![]()
"Arada bir değişiklik yapmak lazım" diyerek Ceylan Teksas'ı taradım. Düzenlemesi beni yedi bitirdi. Üç gündür bununla uğraşıyorum. Bu kadar oldu. EsseGesse sevenler için...
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
![]()
Oktay bey çok teşekkür ederim.Çizgili Kitapta Teksas Tommiks yayınlanması benim için büyük bir olay.Üç günlük emek vermişsiniz,Allah razı olsun sizden.
Artık tamamlanacağından iyice ümidimi kestiğim seri. Bu değerli paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum Oktay Bey.
Konu Demirayak tarafından (29.11.19 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
Bence de Ceylan'ın en etkileyici serisi bu. Ama öyle kötü bir işçilik sergilemişler ki, cildi elinize aldığınız anda dökülüyor içinden tek tek yaprakları. Hatta dökülmüyorlar, tıyorlar dışarıya kendilerini. O zamanlar alırken, pırıl pırıl ciltler de bile böyleydi durum. Sanki "biz arşivlemeyelim, biriktirmeyelim" diyerek sırf gıcıklığına böyle ucuz bir ciltleme yoluna gitmiş olabilirler yani.
Şakası bir yana gerçekten zor olmalı bunları taramak ve düzenlemek. O nedenle verdiğiniz emeğin değeri katbekat fazla gözümde.
Teşekkürlerimi sunuyorum değerli dostum.
Çelik Blek, Parkins ve Rodi' nin aksine, tedbiri elden bırakmamakta haklıdır, zira, " dikilmiş bir İngiliz Bayrağını yerinden sökmek kadar zor bir şey yoktur " denilmiştir, ki demek ki İngilizlerin en tehlikeli Batılı olduğu kuşkusuzdur. : )
Peki neden_? 35+ yıl önce, antika ' ve de ehemmiyet-i hâiz, zira o zamanlar, hele ki o bölgede, alelade kitaplara bile ulaşmak hayli müşküldü ' bir Atlas elimize geçmişti, ki hangi ülkenin üzerine bakılırsa bakılsın, hep aynı ibareyle karşılaşılıyordu, ki şuydu:
İngiliz Dominyonu
Dahası, burada anılan Barbados adaları dahi, daha dün ' i.e. 2021' in sonlarında ' İngiliz Milletler Topluluğu bölgesi olmaktan kurtulabilmiştir.
Eski dostumuz Oktay_izm' e bu güzel kitap için çok teşekkür ediyoruz.
İ ç t e n l i k l e...
Sevgiyle...