İyi okumalar dilerim tüm foruma.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar dilerim tüm foruma.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Eski baskıların tadı benim açımdan kesinlikle bambaşka, kendimi bildim bileli; benim tek takıntım yerli kapaklar, kapakları hep koparır atardım, ilk Çizgi Roman okuduğum 5-6 yaşından beri bu bende var, şu kapağa bakın, olacak iş değil, hâlâ "O vakitler imkanlar bunlardı." denilmesi düpedüz halkla alay etmektir; o vakitlerden daha da gerilere gidip Cemal Nadir karikatürlerindeki ustalığa bile baksalar yeter, yerli kapaklar Türkiye'de çizgi romanın gelişmesini engelleyen gelmiş geçmiş en büyük saçma hareketlerdendir, o gün bugündür Kutsal Çizgi Roman hiç belini doğrultamadı, bunların üstüne bir de çizgi roman diye çıkan yerli şeylerde de acımasızca milliyetçilik ve dinin alet edilmesi çizgi romanı komple bitirdi, şükürler olsun günümüzde yeni yayıncılarımızın çoğu bu saçmalıkları yapmıyorlar artık; fakat iş işten çoktan geçti, ellerine sağlık Atilla abi, eski Tex'leri harbiden seviyorum, hatta çoğu arkadaşımın aksine; eski Tex çizgileri bana daha hoş geliyor
Link güncellenip aktif duruma alınmıştır keyifli okumalar.
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......
Ellerinize sağlık. Taramalarınız her seferinde şaşkınlık yaratıyor. Çok iyi bir arşiv yapıyoruz sayenizde.