Format....Pdf
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Format....Pdf
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
anthis, Ayhan Hocha,Bayhannn ,bessamemucco , bizim ev, CAN AVAR, engin, fındıkfındık, gokcegunel, ikizs, jagjag, kira26,kutuge , morcoin,neco50 , Saliherdogan, victoryv .
Emekleriniz için teşekkürler. Güzel kapaklı aşk romanları devrinin temsilcilerindendir, ancak kapaktaki "Sex Romanları" ibaresi gerçekten cesaret gösterisi gibi olmuş.
60'lı yıllar. Dünyada çiçek çocukları, bizde devrimci gençlik. Beatles, progresif ve psychedelic müzik, aşkın içinde seksin de barındığını bangır bangır haykıran hippi kuşağı. Adım adım geleceğe ve değişime yürüyor 68 gençliği.
Öte yandan, Türk sinemasında Ayhan Işıkların Belgin Dorukların kumrular gibi "seviştikleri" zamanlar. Doğal ve kimseye batmayan sözcükler, şimdinin karanlık atmosferinde ayıplarla karşılanmaktalar. Keşke o yılların masum seks anlayışını koruyabilseydik. Belki de kadın ölümleri, ahlaki batış bu denli ürkütücü hale gelmezdi.
Louis Charles Royer elbette ucuz sex kitaplarının yazarı değildi. En uygun tabirle erotik edebiyatın ilk dönem temsilcilerindendi.
Emekleriniz için teşekkürler üstadım.
Teşekkürler o dönemin temsilcilerinde birinden tekrar bir kitap görmek ne güzel.