10 aylık uzun bir ayrılıktan sonra ilk paylaşımımı sizlerle buluşturuyorum.Herkese özellikle sağlıklı günler diliyorum.
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
10 aylık uzun bir ayrılıktan sonra ilk paylaşımımı sizlerle buluşturuyorum.Herkese özellikle sağlıklı günler diliyorum.
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
01saim,abolardis ,Akay Aktas , anahtar, ania, anthis, arkeo52, asiaminor, ayha, berlin, Bumerang, CAN AVAR, Cartagena, Ceko, dana22, darkest, disino,Edip , ekbetar, engosti, falco, Ferahfeza, foundryman, fındıkfındık, gokcegunel,HACILI , Hakan35, haozdemir,Heidi , hereklitoz, Kablocu Memo, koray4,kutuge , mostyy, mrtumm, mudi, muyesser, navci, ninsun,nitro , nurikayis09, raca, recyas, redstar01, ruhan, sabanb, savataged, semen58, simgecan, suleymanulker, tarihmen, teruzi, tolgasarac34, troyy, ulugbeg, victoryv,yazarcizer , yesm3434, yildirimihsan, yilmaz43 .
Konu fındıkfındık tarafından (31.03.19 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
Rahmetli Serengil dünya çapında bir sanatçıydı.
Onunda kıymetini çok bilemedik maalesef.
Değerli çalışmalarınız için çok teşekkür ederim üstadım saygılarımla.
4you007 .
Rahmetlinin seslendirir gibi yaptığı müziği söyleyen kadına rastladım geçenlerde. Çok ta ilginç bir öyküsü var. "Yma Sumac - Gopher Mambo" gerçekten müthiş.
4you007 .
Teşekkürler güzel paylaşım ve ilgiyle okunacak bir eser.
Teşekkürler, arayıp da bulunamayan paylaşım, emeği olanların eline sağlık.
.
Öncelikle hoşgeldiniz. Sizi tekrar görmenin mutluluğunu yaşarken, muhteşem paylaşımınızda işin kreması oldu. Teşekkürler.
Okuduğum bir kitap.
Kolay okunan ve samimi bir dille yazılmış, Öztürk Serengil'i gerçekten tanıyabildiğiniz bir kitaptır.
.