Format....Pdf
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Format....Pdf
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
aksamsefasi,caretta , fındıkfındık,Gabby , gokcegunel,kutuge , limoni, palio68,prince , savataged, tanis,venomaer , victoryv,yazarcizer .
Akbabanın ustasının elinden çıkmış baklava gibi ayrı bir lezzeti var. Akbaba, yazılı/çizili mizah dengesinin Oğuz Aral tarafından çizgi lehine bozulmasından önce bir numara olan ve üslubu diğerlerince taklit edilmeğe çalışılan bir "kilometre taşı". Saygı. sevgi ve teşekkürler.
4you007 .
Bu konu benim de dikkatimi çekmişti, o vakitlerin gündeminde olduğundan; sıralı bir şekilde, neredeyse her kapak; doğal olarak Kıbrıs ile ilgiliydi, muhtemelen Akbaba yöneticileri bunu fark edip okuyucuları bir parça da olsa güzel bir kapakla neşelendirmeye çalışmışlar, ellerine sağlık Bahadır abi![]()
4you007 .
Ozan Bey bu kapakta da biraz Kıbrıs var.Süpürülenlerden biri de başpiskopos Makarios!
4you007 .