* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
aknaton, anthis, atilla ozturk, ayha, basri44, ceys2014,Edip , ekreme, enginbey, erzbay1960, fosil, fındıkfındık,Gabby , gokcegunel, gorgon,HACILI ,kutuge , KızılBaron, lotoloto, malik68, manifesto, morcoin,oktay_izm ,prince , savataged,Sinan Basak , sonmas,tedlewin , victoryv, Wyandot77, yilmazer, yunus334 .
Konu fındıkfındık tarafından (09.06.19 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.
PAYLAŞMAK GÜZELDİR.
Bayram dönüşü böyle hediyeleri görmek çok oldu.Teşekkür ederim Vefalı bey.
vefalı .
Nicola del Principe çizimleri hadi neyse ama Essegesse'den hemen sonra hikayeler biraz aceleye gelmiş gibi bence. Bu serileri bir türlü sevemedim. Ama kapak çizimi müthiş ve çok tanıdık. Wikipedia'daki Blek konu başlığına da bu kapağı koymuşlar.
Paylaşımı için Vefalı'ya teşekkürler.
O yıllarda bir çoğumuzun ruh halini tarif etmişsiniz dostum. Ama essegesse maceraları elde kalmayınca araya sıkıştırdıkları ve bize çok yabancı gelen bu Fransız hikayelerinin yine de gizli bir çekicilikleri vardı kendi içlerinde. O soğuk ve tuhaf duruşlarına karşın büyülü bir biçimde kendilerini okutma hali. Durumu anlatabileceğim sözcükleri tam bulamadım şimdi. Oysa okuyacağımız onlarca kahraman da vardı. Belki de kendi tanıdık yüzbaşımızı ve Blek'imizi yeniden bulabilme umuduyla dolaşıyorduk sayfa aralarında.
Bu nefis paylaşımınız için bir kez daha çok teşekkürler Vefalı üstadım.