Konu: A. R. Moore - Robot X - 81

Üye

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,304,060
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    151
    Beğenilmiş
    1,636
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

A. R. Moore - Robot X - 81

İnsanlar, açıldıkları boşlukta bir engelemi rsatlamışlardı? Gezegenden gezegene sıçrayarak Pluto'ya kadar gelmişlerdi ve Uzay Denizi'ne açılmak üzereydiler. Şimdi kendi Güneş sistemlerinin ötesindeki yıldızlara gitmeye hazırlanıyorlardı. İnsanların bilmedikleri, Pluto'nun ötesindeki boşlukta kendilerini tehdit edecek büyük tehlikeydi... Bu tehlike, insanların daha ileriye gitmelerini önleyecekti.

Jed Ambro'nun görevi, insaların boşluğa atılmalarında kullanacakları robotu eğitmekti. Boşluktaki tehlike tarafından yönetilen et ve kemikten bir robot haline geleceğini bilemezdi...

(Arka Kapak)

Not:
    İnternette dolanan PDF dosyasını öncelikle "sayfa eğriliği giderme" ve "taramadan kaynaklı lekeleri temizleme" işlemleri doğrultusunda "ClearScan" olarak yeniden düzenledim. Ardından bu CS PDF dosyasını "okuyarak" EPUB formatına çevirdim. DPI değeri düşük olduğu için biraz uğraştırdı OCR hataları ama elimden geldiğince EPUB dosyasındaki tüm hataları giderdim. Umarım beğenirsiniz.
    Keyifli okumalar dilerim.

CS PDF:
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

EPUB:
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Ki değil miydi ilk emir, İKRA!

Çizgili Kitap

Seviye: 48 
    Tecrübe: 8,251,874
    Sonraki Seviye: 8,476,240

Beğenmiş
    1,351
    Beğenilmiş
    54,683
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Sevdiğim bir seri oku oku bitmiyor şu çizgiromanlar yüzünden :D teşekkürler arkadaşım

Üye

Seviye: 38 
    Tecrübe: 1,304,060
    Sonraki Seviye: 1,460,206

Beğenmiş
    151
    Beğenilmiş
    1,636
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı Atlantis51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevdiğim bir seri oku oku bitmiyor şu çizgiromanlar yüzünden :D teşekkürler arkadaşım
    Ben teşekkür ederim. :) Keyifle okuyun...
    Ki değil miydi ilk emir, İKRA!

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları