abolardis , aksamsefasi, aktay, algir, All4all, atsinaa, ayha,barisvolkan ,cekicen ,cemalnacitolga ,Cengiz ,drzeko , ekenciz,ert1569 , foxy, fındıkfındık,gümüş saç , halilcelebi, kinowa26, Koken,kutuge , mefisto34, merakliokur, muhtug, MZAMAN,neco50 ,oktay_izm , omar1953, palio68, pito,prince , prophet camel, pubblico, rcihan, retera, savataged,sayiner , Spawn, teko29, teksas41, tuzla, victoryv, Wyandot77 .
İlk teşekkürü ben edeyim çok çok teşekkürler üstadım ellerine sağlık.
abolardis ,Atlantis51 , Spawn .
Mustafa, uzun zamandır ortalarda yoktun. Sebebi belli oldu. Yine harika paylaşımlarla döndün, süpersin, dostum.
Teşekkürler sağolun
Timsahın başı feci dertte. Çok teşekkürler..
Zagor'da çizgi kalitesi hiç düşmüyor.
Ferri ve Donatelli'yi sürekli gözlerimiz arasada yeni sanatçılarda çok başarılı.
Bu değerli çalışmanız için çok teşekkür ederim.
Çok sağolun.
.
Timsah eti çikoya yetmez sanırım
Teşekkürler.
Eski olması,siyah beyaz olması hiç önemli değil..
Önemli olan Zagor ve Mustafa'nın paylaşımı olması..
Çok teşekkürler dostum..
.
Zagor ve Çiko, epeydir Darkwood'dan uzakta ve o bildiğimiz hayat görüşleri olan "Adalet" için savaşmaya
devam ediyorlar... Bunun için Darkwood'dan daha da uzaklaşacaklar Lal Kitap'ı takip edenlerin de bildiği
gibi, ta Antartika'ya kayıp Atlantis'lilerin peşine takılıyorlar 201. sayıya kadar... Sonrasında Darkwood yo-
lu gözüküyor kahramanlarımıza ama daha o sayılara çok var... Darkwood'da ne gibi bir süprizle mi karşıla-
şıyorlar? Eh geri dönmek kolay olmadı ama Darkwood tam bir cehenneme dönecek gibi duruyor son çıkan
202. sayıya göre... Bu cehennem zebanisi ise eski bir tanıdık olan Mortimer, başka söze ne hacet...
Teşekkür ediyorum dostum, eline sağlık...
![]()
retera .