* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
arkeo52, atilla ozturk, atsinaa,barisvolkan , bigfoot:cours, CAN AVAR,Cengiz ,drzeko ,Edip , ekreme, fındıkfındık, gokcegunel, gorgon,gümüş saç ,HACILI , HakanKarabey, lotoloto,melange , morcoin, muyesser, mystery, MZAMAN,neco50 , oktayenver,oktay_izm , palio68, Ruzihayal, savataged,sayiner , victoryv, Wyandot77 .
Sen bu kapaklara ne yapıyorsun dostum; cam gibi, mükemmel tarama, ellerine sağlık![]()
Milliyet Çocuk Dergisi'nde, bir ara heyecanla ve keyifle takip ettiğim bir çizgi dizi vardı: Şimşek Santrfor. Genç yaşına rağmen, saçlarına aklar düşmüş; önce Barcelona, sonra Paris Saint-Germain'de top koşturmuş, 7 numaralı başarılı sağ açık oyuncusu, Kai lakaplı Eric Castel'in çizgi maceralarıyla kendimden geçerdim.
Dergi'de, Kai'nin futbol tekniklerini öğrettiği, "Şimşek Santrfor Futbol Öğretiyor" diye bir köşesi de olurdu. Burada; topa vurma hareketleri, çalım teknikleri, paslaşma, vole, röveşata, korner atışı, ofsayt gibi futbolla ilgili bazı temel bilgiler, çizimlerle anlatılırdı.
Bana kalırsa, bu forumda meraklısı için işin sırlarının anlatıldığı, "Atlantis51 Tarama Öğretiyor" diye bir köşe olmalı![]()
Atlantis51 ,HACILI .
gorgon .