Konu: Tex Romanzi a Fumetti 09 - L'uomo dalle pistole d'oro (Febbraio 2019)

Çeviri & Balonlama
    Nereden
    ALMANYA

Seviye: 36 
    Tecrübe: 873,618
    Sonraki Seviye: 1,000,000

Beğenmiş
    1,578
    Beğenilmiş
    3,279
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Dal passato di Carson torna un inafferrabile nemico…

Sulla frontiera del Rio Grande, Juan Gonzales è tornato dall’inferno per uccidere i vecchi rangers che lo avevano braccato molti anni prima. Lo scintillare delle sue pistole è come il rintocco di una campana a morto, perché Gonzales non perdona. Gli amici di Carson cadono uno dopo l’altro. E sulla lista c’è anche lui, che cavalcherà con Tex sulla pista dell’uomo dalle pistole d’oro, in un crescendo di sangue e di violenza…

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Konu kutuge tarafından (16.03.19 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir.

Aktif Üye

Seviye: 45 
    Tecrübe: 4,385,079
    Sonraki Seviye: 5,107,448

Beğenmiş
    5,275
    Beğenilmiş
    4,410
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Çok teşekkür ederim sevgili ERT1569.Bu paylaşımlar benim açımdan çok değerli.

Admin

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,655,104
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    13,454
    Beğenilmiş
    3,090
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Bir dönem Milano'da çalışırken, Giovanni Sgarban'ın 2. el dükkanının alt katında Bonelli'nin çizim masalarından çıktığı söylenen taslak ve eskizlere sıkça rastlar, çoğu imzasız bu çalışmaların nispeten yıpranmış olanlarını bütçem elverdiğince edinmeye çalışırdım. Bir kısmı renklendirilmiş ya da tek oturuşta çizilmiş çalışmalardı ve Gio Amca'nın devasa ahşap sandıklarına yığılırlardı. Sanıyorum, genç ve hevesli çizerlerin kendilerini Bonelli ekibine kabul ettirebilmek için yaptığı çalışmalardı bunlar.
    Bu anıları aklıma düşüren, paylaştığınız kitabın kapağı oldu. Buna çok benzer bir kolajı, hem de kısmen renklendirilmiş olarak almış olduğumu anımsıyorum. Farenin bile yavrusunu yitirdiği arşivimde bulursam bu mesajı editler ve paylaşırım.
    Hatırlattığınız uzak günlerin anıları ve paylaşımınız için teşekkürler dostum.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları