İyi okumalar..
Link:[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi okumalar..
Link:[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Çok ilginç bir bileşim çok teşekkür ederim üstadım.
Tiziano Sclavi, Giancarlo Berardi & İvo Milazzo orijinli iki kahramanın aynı karelerde resmedilmesi Bonelli için
yeni bir durum değil bilindiği gibi,.. Bonellli'nin kimi çizgi kahramanlarının bazı özel maceralarda yollarının ke-
siştiğine defalarca tanık olduk aslında.. 1994 yılında Ken Parker Magazine 23'de yayımlanan bu maceraya Ro-
deo Yayınlarından tanıdığımız Murat Mıhçıoğlu çevirisiyle yine aynı yayın evince çıkartılan Strip dergisinin (Si-
nemaskop Çizgiler Dergisi) Ekim 2004'de çıkan ilk sayısında yayınlanmıştı... Bu sayıda yine Berardi & Milazzo
imzalı Savaşçı Çocuk TİKİ adlı Amazon ormanlarında geçen kısa bir çizim de yayınlanmıştı hatırlayanlar için...
Forumların ilk yıllarıydı ve tarayıcım olmadığı için fotoğraflarını çekip forumda öyle paylaşmıştım, bu fotoğraf
çekimi kayıtlar hala arşivimde saklı durur...
Benim için 10 yıl öncesinin nostaljisi oldu bu çalışman sevgili Fantoma, teşekkürlerimle dostum, eline sağlık..
![]()
İki kahramanın unutulmaz olmasının resmedilmesi.
Teşekkürler.