Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: LeMan Cilt 24 Sayı 0494-0505 2001

Altın Üye
    Nereden
    izmir

Seviye: 49 
    Tecrübe: 8,917,613
    Sonraki Seviye: 10,000,000

Beğenmiş
    3,278
    Beğenilmiş
    22,753
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

En güzel LeMan cilt kapağı yarışması olsa ben kesin bunu seçerdim. :)
    Konu aksamsefasi tarafından (14.05.19 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
    Aksini belirtmediğim sürece yaptığım tüm paylaşımlardaki taramalar bana aittir.
    Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır.
    İnadına Devam...

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,457,910
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,657
    Beğenilmiş
    10,452
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Gerçekten güzel kapak, ilginç bir tarzı var, Bahadır Boysal diyeceğim ama o bu tarz detaylı çalışmaz
    diye görsel hafızama güveniyorum... İmza da göremedim kapakta, alıntı mı acaba, merak ettim. Tabi
    Akşamsefası dostumuza, bizleri bir bilmeceyle başbaşa bıraktığı için teşekkür ediyorum, zira severim
    böyle zor soruları...

Altın Üye
    Nereden
    izmir

Beğenmiş
    3,278
    Beğenilmiş
    22,753
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten güzel kapak, ilginç bir tarzı var, Bahadır Boysal diyeceğim ama o bu tarz detaylı çalışmaz
    diye görsel hafızama güveniyorum... İmza da göremedim kapakta, alıntı mı acaba, merak ettim. Tabi
    Akşamsefası dostumuza, bizleri bir bilmeceyle başbaşa bıraktığı için teşekkür ediyorum, zira severim
    böyle zor soruları...
    evet nedense enteresan bir şekilde imza yok. ben Galip Tekinindir diye düşündüm ama o da renkli çalışmaz
    İnadına Devam...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,271,879
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,819
    Beğenilmiş
    19,472
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Okuduktan sonra hiç biriktirmesem de Gırgır ve Limon'u eksiksiz sürekli alırdım, Leman da çok almışımdır ama hepsini aldım diyemem ve bu kapağı hiç hatırlayamadım, bana göre Limon'un sihri Leman'a geçemedi ama günümüze bakarsak; Leman da şimdiki mevcutlardan en az yüz kat daha adam gibi mizah dergisiydi tabii, boyun eğmeyen harbi mizah sanatına dahil olabilenlerdendi, bu sayıyı o vakitler görseydim kesin aklımdan çıkmazdı; çünkü kapak Moebius kokuyor, unutulacak gibi değil yani, eline sağlık dostum, Napolyeon hep para demiş ama benim içinse zaman - zaman - zaman, vakit bulsam tüm Leman'ı okumak isterdim ve bu şekilde eksiklerimi de tamamlanmış olurdum, ömür yeter mi bilinmez ama listemde

Altın Üye
    Nereden
    izmir

Beğenmiş
    3,278
    Beğenilmiş
    22,753
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Alıntı fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuduktan sonra hiç biriktirmesem de Gırgır ve Limon'u eksiksiz sürekli alırdım, Leman da çok almışımdır ama hepsini aldım diyemem ve bu kapağı hiç hatırlayamadım, bana göre Limon'un sihri Leman'a geçemedi ama günümüze bakarsak; Leman da şimdiki mevcutlardan en az yüz kat daha adam gibi mizah dergisiydi tabii, boyun eğmeyen harbi mizah sanatına dahil olabilenlerdendi, bu sayıyı o vakitler görseydim kesin aklımdan çıkmazdı; çünkü kapak Moebius kokuyor, unutulacak gibi değil yani, eline sağlık dostum, Napolyeon hep para demiş ama benim içinse zaman - zaman - zaman, vakit bulsam tüm Leman'ı okumak isterdim ve bu şekilde eksiklerimi de tamamlanmış olurdum, ömür yeter mi bilinmez ama listemde
    bu dergi kapağı değil cilt kapağı olduğu için görmemişsindir üstad.
    moebiusu da bu vesile ile analım :)

İnadına Devam...

Altın Üye
    Nereden
    izmir

Beğenmiş
    3,278
    Beğenilmiş
    22,753
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    PDF - RAR dosyası seçenekleri eklendi
    kutuge .
    İnadına Devam...

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları