* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
anthis, argos, ayha, balaban,barisvolkan , beynur,cemalnacitolga , destina, fosil, fındıkfındık, gokcegunel,gümüş saç ,Ismail Guler , lines, lotoloto, meridyen,nstegk1999 , oktayenver, palio68, pivot, rcihan, savataged, streamer, Talebe, victoryv .
Konu vefalı tarafından (29.03.19 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
PAYLAŞMAK GÜZELDİR.
Macera'nın tekrar ön listelere girmesi, gerçekten hoşuma gitti; alpagut serisinden çıkan sayı tam kolleksiyonluk parçaymış.Paylaşım için teşekkürler..
anthis, fındıkfındık,gümüş saç , palio68,vefalı .
"Kayığın Esrarı"Alpagut Swing Fasikül Serisi'nin 6 sayısında yayınlandı.Tekrarları 64 ve 235-236 sayılarda.Alpagut orijinal
sayıları fasikül sırasına göre yayınlamadı.Orijinal 1.sayı 7'de;8.sayı 4'de,6sayı 2'de yayınlandı.İstisna olarak 3-3,13-13
oriinal ve fasikül aynı.
Yerli kapağı çizen zanaatkar Mister Blof'ü; saksıyı kafaya yediği aciz hali yerine, gözü dönmüş bir halde çizmeyi uygun görmüş ve ben de o vakitler onun uygun gördüğünü görmek zorunda kalmışım ama şimdi sayende eserin orijinal kapağına sahip olabiliyorum Hüseyin abi, keşke onun bunun uygun görmesine göre değil de orijinal kapaklarla okuyabilseydim, ellerine sağlık abi![]()
Dostlar her şeyi söylemişler..
Bana sevgili vefalı üstadımıza teşekkür etmek kalmış..
Ellerinize sağlık vefalı..
vefalı .
Ellerinize sağlık teşekkürler.
.