HZ İsa'nın hayatı , Andre Le Blanc'ın çizgileriyle İncil ayetlerinde belirtilen şekilde resmedilerek anlatılıyor..
renkli rusça versiyonundan balonladım..
iyi okumalar
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
HZ İsa'nın hayatı , Andre Le Blanc'ın çizgileriyle İncil ayetlerinde belirtilen şekilde resmedilerek anlatılıyor..
renkli rusça versiyonundan balonladım..
iyi okumalar
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
abolardis , All4all, arsenlupen,cemalnacitolga ,Cengiz , clemente, cumulus,Edip , Es Kös, fındıkfındık, heredot67,ihsanhoca , inci,nstegk1999 , savataged, Talebe,toxine , varyemez, victoryv .
İlginç bir hikâyedir, enteresan olmasının nedeni; İsa hiçbir din yaratmadı, tam tersi; mevcut dini revize etmeye kalkmasına rağmen; dinsiz veya çok çeşitli dinleri olan halkları sömürmek suretiyle yönetmenin çok zor olduğunu gayet iyi bilen Batı İsa'yı pagan dinlerine çok iyi adapte etti, aslında hangi dinden olursa olsun ve hatta benim gibi dinle hiç alakası olmayan olsun; mutlaka okunması gereken yer yer gerçek bir öyküdür bu hikâye, sadece Kutsal Çizgi Roman adına değil; kültürel anlamda da ciddi katkı sağlayan bir çalışma olmuş üstadım, ellerine sağlık![]()
Emek dolu, değerli paylaşımın için çok teşekkür ederim mertoglu,ellerine sağlık.
Her konuda olduğu gibi
Semavi din kitaplarında da hurafeler,yalanlar , yanlışlar doludur.
Geçenlerde bir kitap okuyordum ( dijital)
İsa nın ikiz kardeşi
kelimesini görünce nasıl silmişim , anımsamam.
Son söz dikkat.