barisvolkan
cdemir
cemalnacitolga
METE-TEOMETE
neco50
nstegk1999
sayiner (say'er)
'in katkılarıyla...
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
barisvolkan
cdemir
cemalnacitolga
METE-TEOMETE
neco50
nstegk1999
sayiner (say'er)
'in katkılarıyla...
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Çizgi romanın özü gereği maceralardaki "kötü karakterler" olayı kaçınılmaz bir gerçek,.. Hatta çizgi roman okurunun
beğenilerine mazhar olan kötü karakterler bağlamında da oldukça önemli bir konu. Mesela Tommiks'i güllük gülistan-
lık bir ortamda düşenemeyiz değil mi? Ne kadar güdük kalırdı her şey,.. İşte bu noktada bu sayıda olduğu gibi Binbir
surat gibi güçlü bir biçimde şekillendirilmiş kötü karakterlerle maceranın okur nezdindeki aksiyonu her daim üst düz-
eyde tutulmaya çalışılıyor ki, Diablito gibi, Esrarengiz Chang-li ya da Kundro gibi kötülük timsali karakterlerle ya da
onların tekrar geri dönüşleriyle okur sayfalara mıhlanıyor neredeyse,.. yani ben kendimden biliyorum...
Teşekkür ediyorum, elinize sağlık dostum...
Renkler eşliğinde çocukluk günlerimizi yad etmek ne güzel teşekkür ederim.
Kılık değiştirmede, Tom Braks ile Binbir surat yarış yapsa hangisi kazanır acaba?.
Merak işte,kafama takılıverdi..
Harika paylaşımınız için teşekkürler dostlar..
Renklilerimiz, hiç hız kesmiyor, maşallah. Teşekkürler dostlarım barışvolkan, cdemir, cemalnacitolga,METE-TEOMETE,neco50,nstegk1999,say'er ve lotoloto,ellerinize sağlık.
Ben altılı hiç oynamam ama uğurlu geldiğim söylenir ve hep oyun yapılıp "Benimle ortak olsana?" denir ve de geri çevirmem hiç, eh bugün de hisseme üç beş düşmüş galiba, uğurum da sanırım babamın zamanında at sahibi olmasından geliyor, at sırtında bile Tommiks okurdum, belimde iki eli babamın, onu çok özledim; babamı, sağol üstadım![]()
HACILI .