Bir Agah Özgüç klasiği daha..Meraklılarına,sevenlerine..
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Bir Agah Özgüç klasiği daha..Meraklılarına,sevenlerine..
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Aadex,abolardis , Adalı, aksamsefasi, anthis, arkeo52, asiaminor, berk p,bessamemucco , bigfoot:cours,Cengiz , dreamon,Edip , erenv, falco, fosil, foundryman, freeplump2, fumetti, fındıkfındık, gokcegunel, gorgon,HACILI , haciyatmaz, Hakan Alpin, hasansalman,Heidi ,izmir54 ,kutuge ,Levent Suberk , majezik, merakliokur, mertkanyil, muhtug, murat 353, murats, muyesser, oozzym, palio68, rehae, sahin1, sercanersec, simgecan, sivrice23, streamer, suleymanulker,tedlewin , tolgasarac34, turne, victoryv, yalin,yazarcizer , zeytinrengi .
Konu fındıkfındık tarafından (31.03.19 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
Değerli paylaşım ve emeklerin için çok teşekkürler Bahadır abim, Agah Özgüç üstad ile Büyülü Rüzgarda bir ara sohbet etme fırsatımız da olmuştu.
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür...
Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür......
Yıllardır kalburüstü konularınız ve nevi şahsınıza münhasır paylaşımlarınızla gönlümüzü fetheden önemli dostlardan birisiniz.
Sağlığınız, mutluluğunuz, keyfiniz ve böyle kaliteli paylaşımlarınız daim olsun üstadım.
Eski sanatçılarda bizleri terk ediyor.
Aralarında büyük sanatçılar vardı.
Kitap paylaşımız için çok teşekkür ederim elinize sağlık.
4you007'den harika bir paylasim daha. Ellerin dert gormesin ustad. Tesekkurler.
Yine bir Agâh Özgüç kitabı, yine eşi görülmemiş kalitede bir 4you007 taraması. Bu eğlenceli ve bir o kadar da merak uyandıran kitaba, yakın zamanda kitabevi rafları arasında dolaşırken, gözüm ilişmişti. Kısa bir süre kitapla flörtleştikten sonra son anda almaktan vazgeçmiş, sonrasında da almadığıma pişman olmuştum. Paylaşıldığını görünce, çok sevindim. İndirip, arşive dâhil ettim, keyifle okuyorum. Emeği için 4you007 üstada sonsuz teşekkürler.
Sinemayla ilgilenenler için eşsiz bir paylaşım. Elinize sağlık.
4you007 .
Ne yıldızlarımız var. Ahh, şu zaman yok mu, zaman. İçini acıtıyor. Teşekkürler Bahadır Abi,ellerine sağlık.
4you007 .
Teşekkürler 4you007.
Eski sinema kitaplarına devam etmeni dilerim.
Paylaşımlarını çok beğeniyorum.