cdemir
cemalnacitolga
mete-teomete
lotoloto
neco50
nstegk1999
sayiner (say'er)
'in katkılarıyla...
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
cdemir
cemalnacitolga
mete-teomete
lotoloto
neco50
nstegk1999
sayiner (say'er)
'in katkılarıyla...
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Çok teşekkür ederim.
Ben bu paylaşıma ne yazacağımı şaşırdım abi; hem hayatımda ilk okuduğum çizgi roman Tommiks, hem kalitesinde son noktayı dahi aşmış çalışma, hem renkli... saymakla bitmez, emeği geçen tüm arkadaşlarımızın ellerine sağlık![]()
Renkli Yakışmış Tommiks e Teşekkür ler.
3 üncü yıl dönümümüz, çizgilere dair çok çok özel anlara vesile oldu, dostlarımız sağ olsun.
Birbirinden özel çizgilerle bezenen Çizgili Kitap koridorları, adeta bayram yeri gibi, pür neşe
dolu. Herkesin beğenisine özel çizgiler bulabileceği bu güzel günde, kendi adıma en özel çiz-
gi maceralardan biriyle ve hem de renkli versiyonuyla yepyeni bir deneyime adım atacağım
için gerçekten çok mutlu oldum... Kişisel olarak, çizgi romanlarda işlenen kötü karakterlere
her zaman özel ilgi duydum ve Kundro gibi bir karakterle birlikte hislerim tavan yaptı diyeb-
ilirim. Emek sahibi tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim, selam ve saygılarımla...
Bu gün forum rengarenk..
Ellerinize sağlık dostlar..
Bana kalsaydı eğer, Tommiks serisi hiç bitmemeliydi. "Kundra" isimli uzun soluklu macera için emeği geçen herkese teşekkürler.
Renkli Tommiks'lerin paylaşımına ara ara devam edilecektir.Teşekkürler.
Çocukluğumuzun çizgi roman adlarını taşıyan isimlerden birisi olan Tommiks'i renkli olarak okumak büyük bir zevk olacak.Paylaşım için teşekkürler.
Çok teşekkür ederim...