* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Hem renkli sayfalar hem de siyah-beyaz baskılar o kadar kaliteli ki geçmişin bu kaliteli tarzdaki baskılarını görünce şaşırıyor insan.
Pulhan Yayınlarını Miki'ler konusunda ayrıca tebrik etmek lazım, zira zamanın teknolojileri ve baskı teknikleri az çok biliniyor ve bu
denli bir baskı kalitesi, baskı aşamasında ne denli itinalı olunduğunun da göstergesi aynı zamanda...
Teşekkür ediyorum üstadım, eline sağlık...
Çocukluk ve çocuk kalabilmek daha öncede kısaca düşüncelerimi dile getirmiştim.
O kadar önemlidirki şairlerin şiirlerinin önemli bir kısmını oluşturan büyülü anlardır.
"Geç doğmuş çocuk acemiliği , Avutulmuş çocukların susması , koşup oynayıp yorulmalar "Bir nevi herkesin çocukluğu kendisine özel olsada aslında bir büyük hayal imparatorluğunun kişisel kralı ve kraliçesi gibidir herkes.
Yaşam o kadar değerli ki bir anın bile kıymetini bilmeli insan.
Yaşadıklarından öğrendiklerini harmanlamak ;
Hayal ile gerçekleri yoğurmak ;
Düşünce ile duyguları birleştirmek ;
İdealler ve realiteleri bir arada tutmak ;
Geçmişle geleceği ve şimdiyi bir anda yaşamak ;
Gibi.Yaşamak aslında GİBİ birşey.Şu veya bu o veya değil aslında GİBİ bir şey.Ne olduğu muammadır hala hayatın.Ne anladığına ne hissettiğine bağlı herkesin.
Garip bir yolcunun konakladığı bir han , uzun ince bir yol , çelişkiler , zıtlıklar ve birliktelikler aynı muammanın farklı boyutları.
Yaşamak duyduğum memnuniyeti hep ifade etmişimdir.Hayat bana verilen bir hediye ise helede kozmik bir hediye.
Miki'lerde böyle işte çocukluğumuza ve hayatımıza dair güzel izler bırakan değerli çalışmalardan eğlenceli yapıtlardan biri.
Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kapak resmi Paul Murry çizimi.
ilk yayın Mickey Mouse 68 (1959)
Almanacco Topolino 42 (1960)
İki macera
Almanacco Topolino 53 (1961)
Miki ve Tembel Şişko Amca
Topolino e l'attività dello zio in ozio
Ultramodern Ev
Diario di Paperina - La casa rivoluzionaria
Diğer tek sayfalık hikayeler ilk yayın farklı dergiler ve tarihlerde.
Bir derleme sözkonusu değilse kaynak Topolino almanak olabilir.
Üstadım eline sağlık yine çok güzel bir paylaşımla sevindirdin bizi.
Pastel renkli çizgi romanları seviyorum, ışıl ışıl renkliler fazla suni geliyor bana, seri muhteşem dostum, sıralı listesini zaman bulduğumda yapacağım, ellerine sağlık![]()
.
Ercu üstadım bazı paylaşımlara baktıkça insan tekrar beğenmek istiyor kitapları.
Maalesef beğeni butonu tek kullanıma açık. Ben de uyanıklık yapıp tekrar yorum yazıyorum.
Kapağı düşük çözünürlükte bulduk inşallah tarama imkanımız da olur.
Sağol üstadım saygılarımla.
.
Konu Ercu unlu tarafından (27.12.20 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.
Zaman çabuk geçiyor, beş ay önceki eksikliği üstadımız unutmamış,
sanki üç gün önce konuşulmuş gibi kapağı bulup getirmiş.
Çok teşekkürler.
.