[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
ahtapot,barisvolkan ,cemalnacitolga ,Cengiz , cmica, Conan, DedeEflatun, disk,ert1569 , fındıkfındık, huerta, inhisar, kizilmaske, morcoin, palio68, pistole, savataged,sayiner , teksastomiks, TipiTip, ueisenbahn, varol .
İlk sayıların özelliği olsa gerek; orman karakol şefi albay Worobu nihayet tel örgüden de olsa, esrarengiz komutanın kim olduğunu gördü.Bu heyecanlı macera için teşekkürler..
"Kızılmaske" denilince; benim aklıma hep Tay geliyor, bizim zamanımızda hep o vardı çünkü, sağol Hüseyin abi, çok kıymetli paylaşım.
vefalı .
Tay'ın ardından, Ecem yayınları hızlı bir giriş yaptı ama yayın hayatı fazla sürmedi. Biz, kaliteli paylaşımın keyfini sürelim. Teşekkürler Hüseyin Abi,ellerine sağlık.
vefalı .
Ormanın ruhu üzerine Vefalı dostum yine Kızılmaske paylaşmış.Teşekkürler.
Abi sayende yine çok değerli bir seriye sahip olduk. Ellerin dert görmesin. Bu sayıları gazete bayilerinden satın almıştım o zamanlar. Ama hangisi Ecem hangisi Tay bilmezdik tabii. Kapakta Aslan Şükür imzalı muhteşem tablolar olurdu çünkü. Tay'ın kapandığını, yerine Ecem'in kurulduğunu çok sonraları forumlar sayesinde öğrendik...
vefalı .