Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Mini Eks 010

EKDG

Seviye: 34 
    Tecrübe: 632,409
    Sonraki Seviye: 677,567

Beğenmiş
    1,384
    Beğenilmiş
    3,939
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Mini Eks Almanah 010 (300dpi)(workshop & folpi)(SZ) 77 MB
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Mini Eks Almanah 010 (600dpi)(untouched)(workshop & folpi)(SZ) 219 MB
    [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Saygılarımla

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,233,237
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,809
    Beğenilmiş
    19,467
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Spesifik durumlar hariç, bizden bir önceki jenerasyon son Westernciler, öyle ki sadece çizgi roman olarak değil; film vb.... her açıdan, basit bir örnekle, ağabeylerimiz adına TV denilen beyin yıkama aletleriyle büyümediler, televizyon hiç yoktu ve sadece sinema vardı, gelen filmlerin ise; bilinçli ve sistematik olarak Amerikan aşkı aşılamak adına, çoğunluğu Western'di, garip olan Marshall Yardımlarıyla hemen hemen aynı anda bu furyanın; hatta siyah beyaz filmlerle dahi başlamasıydı, tabii hemen sonrası renkli Western filmler de gelmeye başladı sinemalara, çok doğal olarak o zamanların çocuk ve gençleri bunlardan aşırı etkilendi, günümüzde ise pazar günleri TRT'nin kovboy filmlerini hiçbir gencin izlediğini göremeyiz, hepsi ilgili jenerasyon ve bahsettiğim spesifik kitledendirler ve söz konusu nesil ile Western hayranlığı %100 yok olacak; bu kesin, tek tek çocuk ve gençlere soruyorum; yeni nesil değil beğenmek Western'den nefret ediyor, hatta biri bana "Eski Amerikan köylülerine neden hayranlık duyayım?" bile dedi, bu Mini Eks olanlar bence Mini West'lerden çok çok daha güzel, sağol dostum Teksas, Tommiks ve hatta Tom Braks vb...'de; örneğin Tex gibi tam bir Western hava yoktur, zaten ben hiçbir zaman kovboy olmadım
    drzeko .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları