* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Konu Ercu unlu tarafından (15.08.21 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
Resmin altında yazan başlıklara bakınız. Altı kahraman üstü keyifli okuma.
Derginin adı Red Kit iç sayfada Yeni Resimli Güneş Haftalık Mecmua yazıyor.
Güzel paylaşım için çok sağolun üstadım.
Resimli romanlardan koptuğum yılların başlangıcı.
Evimden ayrılıp yatılı okumaya başladığım yıllar...
Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
Çocukluğumuzun en gizemli köşesini süslerdi.
Daltonlar'la kapışmaları güldürürdü.
Teşekkürler sevgili Ercu Unlu.
Eskiye ait yayınların bende bıraktığı etki her zaman çok farklı oluyor.
Kendime acaba regresyonmu diyorum bazan.O kanattede değilim.Ulaşamamanın verdiği özlemden kaynaklanan bir başarma isteği ve çabası mı böylemi anlamak lazım ? Belki o da değil.Eskiler , geçmiş zamanlar nedense cezbedici bir etkisi var.Galiba geçmişi inşa etme çabası da var .Bir çok duygu ve düşüncesinin farklı açılardan farklı birliktelikler oluşturduğu holistik bir bakış açısıyla ele alınması gereken çok bilinmeyenli çok bileşenli kesin kanaat ve mutlak yargıların olmadığı bir labirent.Ancak bu labirentin her yerinde çıkışı istediğiniz tonda bulabilirsiniz.
Biraz önce dışarda oturdum eskileri düşündüm , kaybettiklerimi , acılarımı , sevinçlerimi , ezilmişliklerimi , kanayan yanlarımı aklıma ne gelirse kapıları açarak yargılamadan kendini ifade şansı vererek , saklamadan , kapatmadan , korkmadan kendime baktım.
Güzel ve değerli insanların gelişmiş insan ilişkilerinin çerçevesi içindeydik.Zaman zaman dışlanmışlıklarda oluyordu.Ama insan ilişkilerinde ki kalite unutulamaz.İnsanların insanlara çok değer verdiği dönemlerdi.
Kısacası çok şanslıyız azizim yaşadık bir şeyler gördük bir şeyler anladık bir şeyler hayatımıza katmaya çalıştık bir şeyler.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
.