Konu: Yüzbaşı Volkan Tay Yayınları Fasikül - 112

Gokhun
    Guest

Cool

Tarama ve düzenleme bana ait umarım başarabilmişimdir. :)

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Elimde bir kaç tane daha Volkan var onları da paylaşacağım...

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

İyi Okumalar...

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 33,364,005
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    29,070
    Beğenilmiş
    19,739
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    İlk onumda yer alan tek yerli çizgi roman Yüzbaşı Volkan, her zaman çok sevdim ve ezbere bildiğim halde aynı maceralarını hâlâ okurum, eline sağlık üstadım

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,345
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Belli bir düzen içermeyen seriler beni ve hakeza çizgi roman okurunu daima rahatsız etmiştir,.. Alfa Yayınları
    zamanında bir süre düzenli olarak çıkan, ancak sonrasında yayın istikrarını kaybeden Yüzbaşı Volkan, gazete
    tefrikası olarak yayınlandığı dönemde ve Bonanza'da yayınlanan maceraları dahil, Tay dönemi gibi hiç bir dö-
    nem etkili olamadı üzerimde... 128'lik fasikül serisi ve devamında çıkan 40'lık cilt serisi, gerek baskı kalitesi,
    gerekse de güzelim kapak resimleriyle her zaman çok şey vaad ediyor kesinlikle... O yüzden ve ne zamandır
    da okumadığım kahramanımızın bu fasikülünü okuma listemin en üstüne çivileyim ki, ilk önceliğim bu olsun.
    Teşekkürlerimle sevgili Gokhun, eline sağlık, gayet güzel olmuş çalışman...

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları